O mně

pondělí 29. března 2021

Poster Store: Plakáty, které rozzáří každý interiér

Co si budeme povídat, doma teď trávíme snad víc času, než je zdrávo. Proto není divu, že se spousta z nás pouští do nejrůznějších rekonstrukcí a úprav bydlení, do zútulnění domácnosti nebo do dekorování pokojíčků, kde jsme teď nejvíce. A protože i já razím heslo: "Je potřeba udělat si to hezký!" rozhodla jsem se pro malé, ale velmi efektní vylepšení svého příbytku. Hlavními pomocníky mi tentokrát byly krásné plakáty skandinávské značky Poster Store. A protože, jak jistě víte, miluju všechno motivační, inspirační a odkazující, vybírala jsem hlavně ze sekce "citáty". 


Poster Store: moderní a cenově dostupné plakáty i rámečky

Co je fajn, na skandinávském e-shopu Poster Store najdete nejen moderní a cenově dostupné plakáty, které mají stovky (a to doslova - nechtějte vědět, jak dlouho jsem vybírala ty SVOJE) motivů, ale najdete tady i rámečky. Ty jsou vyrobeny ze dřeva, které pochází z lesů, které splňují nejvyšší ekologické a sociální standardy zajišťující šetrnost životního prostředí. Samotné plakáty jsou tištěny ve Švédsku a jak už jsem řekla, oceňuji na nich množství nápadů, které můžete využít. A kombinovat. Na stránce www.posterstore.cz najdete také mraky a mraky inspirace, jak obrázky kombinovat, ladit, řadit a jak mezi jednotlivými motivy najít tu správnou harmonii. 




Já jsem tedy zvolila minimalistické fotoobrazy do ložnice a k nim nádherné rámečky v barvě rose gold. Kdo se diví? :) Jak už to tak bývá, nad postelí musely jednoznačně viset zamilované obrázky, což se povedlo, a to dokonce i v kombinaci s obrázkem květiny. 

Další dokonalou dekorací na stěnu je tenhle kousek - citát od ikony Coco Chanel, který by podle mě neměl doma chybět žádné dívce a dámě... neb měla ta chytrá žena naprostou pravdu, že!


No a nakonec jsem neodolala obrazům do kuchyně, kde se mi tihle dva fešáci skvěle hodí nad vinotéku a kávovar. Tak nějak jsem je měla předvymyšlené, takže jsem ráda, že jsem je tady našla a mám tak další super dekoraci do kuchyně. Rámečky navíc můžete používat nejen k zavěšení na zeď, ale také jako klasické fotorámečky. 


Na stránkách dále najdete obrázky zvířat, abstraktní obrazy, dětské obrázky nebo obrázky přírody, jako je moře, hory, louky, lesy... Opravdu je tu mega výběr a k tomu všemu se na e-shopu objeví každé úterý nová kolekce. 

Slevový kód na váš nákup: sometimes35

Pokud se rozhodnete pořídit si nějaký plakát, máte s kódem sometimes35 slevu 35 % na všechny plakáty (kromě kategorie umělců). Kód platí do 30. 4. 2021. 

1 komentář:

  1. Hledáte originální a vtipný dárek do domácnosti? Máme zde pro vás tu pravou volbu. Tento dárek je zcela unikátní a přináší do každého interiéru dávku veselí. Jeho originální a humorný koncept udělá z domova místo plného smíchu a radosti. Každý detail tohoto dárku je promyšlený a zajišťuje, že každý, kdo jej uvidí, se rozesměje. Překvapte své blízké tímto originálním a vtipným darem. Je to skvělý způsob, jak zlepšit náladu a přinést do každodennosti trochu lehkosti. Buďte originální a vyberte dárek, který způsobí darovanému úsměv na tváři a bude nezapomenutelným předmětem v jejich domácnosti. Přineste jim nový zdroj zábavy a radosti tímto originálním a vtipným dárkem do domácnosti, který rozhodně překvapí a rozveselí.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)