O mně

středa 14. dubna 2021

Sylveco: Rodinná značka s přírodní péčí o citlivou pleť

Posledních několik týdnů jsem měla možnost testovat a zkoušet produkty od značky Sylveco. Jde o rodinnou firmu, která se věnuje především citlivé pokožce náchylné k alergiím. Sylveco se specializuje na přírodní produkty kombinující vysoce kvalitní dermokosmetické prostředky s tradičními bylinnými přísadami pěstovanými v Polsku. A já vám teď ukážu, jaké poklady se pod touto značnou mimo jiné skrývají


Sérum SYLVECO s vitamínem C

Ze všeho nejvíc mě zaujal právě tento olejíček, respektive pleťové sérum, které obsahuje 10% askorbylisostearát, stabilní formu vitaminu C bezpečnou pro všechny typy pleti. Ihned po nanesení je pleť tonizovaná a má zdravější barvu. Také je krásně hebká a je potlačeno zarudnutí, nejrůznější skvrnky na pleti i jemné vrásky. 

Sérum má regenerační schopnosti, a navíc chrání před UV zářením, toxickými faktory jako smog nebo kouř, i proti každodennímu stresu, vůči kterému jsme vystaveni. V neposlední řadě se na pleť dobře nanáší, rychle se vstřebává a příjemně voní. 





Výživný oční krém VIANEK

Intenzivní péče o oblast očí je nepostradatelným krokem v denní i večerní rutině třicetileté holky :) Složení tohoto krému obsahuje olej z rakytníku, meruňkového jádra a sóji pro silný antioxidační a posilující účinek. Extrakt z chmele pak působí proti předčasnému stárnutí křehké tkáně. Krém je krásně hutný, tak akorát mastný, rychle se vstřebává a s klidem ho používám pod make-up, který na něm v pořádku drží. 


VIANEK výživný balzám na rty

Rty popraskané a vysušené od roušky a od nepříznivého počasí, taky to znáte? Skvěle na ně platí tento hluboce zvlhčující balzám, který rty zjemňuje a brání popraskání. Obsahuje totiž změkčující a hydratační meruňkový, rakytníkový, sójový a jojobový olej, kakaové máslo, bambucké máslo a včelí vosk. Má ovocnou vůni broskví a manga a je doslova k sežrání! 




Přírodní květinový deodorant SYLVECO

Asi prvně v životě jsem vyzkoušela přírodní deodorant. Jeho receptura je bez obsahu hliníku a bez alkoholu, navíc moc hezky květinově voní. Má absorbovat pot a zabraňovat růstu bakterií a zápachu. To mohu potvrdit, ale bohužel mi nevydrží fungovat celý den. To je jeho jediná slabina. Jinak je ale třeba skvělý po holení, protože opravdu vůbec neštípe, nepálí a je moc příjemný. 


Krém na ruce ALOESOVE

Další kámen úrazu pro naši kůži - neustálé mytí rukou. Nevím jak vy, ale já jsem pořád jako sušenka. Proto jsem si vybrala tenhle vyživující krém na ruce pro suchou pokožku náchylnou k podráždění. S rychle se vstřebávajícím hroznovým olejem a směsí kakaového a bambuckého másla mám zaručenou okamžitou úlevu od pnutí. Organický extrakt z aloe vera pomáhá navíc obnovit přirozenou lipidovou bariéru pokožky pro dlouhodobou ochranu. Takže při pravidelném používání docílíte zdravé a pružné pokožky, což fakt chcete. Potvrzuji skvělý komfort pro své dlaně. 



























Tak co na tyhle krasavce říkáte? 
Znáte značku Sylveco? Líbí se vám? Dejte mi vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)