O mně

neděle 2. května 2021

Testuji: Opavia Bochánky - doma ke kávě i do kabelky na cestu

Opavia Bochánky jsou novinka v portfoliu značky Opavia. Jde o opravdu dokonale měkoučké a nadýchané pečivo, které můžete ochutnat ve dvou variantách Bochánek klasik a Bochánek čokoláda - s kousky lahodné čokolády, která se vám rozplyne na jazyku. Najdete je samostatně balené nebo ve výhodném rodinném balení, které obsahuje 5 ks softíků Opavia Bochánků.




Já jsem si je oblíbila hlavně jako rychlý dezert ke kávě, když zrovna nemám doma napečeno. Ocenil je jak muž, tak i naše nedávná návštěva. My s mužem jsme čokoládoví, takže my saháme spíš po čoko verzi. Nicméně návštěva zase brala spíš klasiku, takže se vyplatí mít doma obě varianty :D Stejně tak zachutnaly i mýmu bráchovi, kterému jsem dala ochutnat. No dobře, nakonec jsem mu dala celou krabičku a on jí zpucnul skoro na posezení! 

Jsou opravdu krásně měkoučké, nadýchané, sladké tak akorát. A líbí se mi, že nedrobí!
Mimochodem, s čerstvými jahodami dostávají ještě nový rozměr :)




Tyto nové softíky jsou skvělé jako svačinka do práce. Díky praktickému balení a velikosti se vejdou do kabelky, a i když na ně hodíte něco těžkého, jako je třeba počítač nebo termoska s čajem, nerozdrobí se vám. Takže je můžete mít při sobě a dát si vždy sladký zákusek, když dostanete chuť nebo potřebujete fofrem dočerpat energii!




Tak které budou ty vaše? :) 


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)