O mně

pátek 28. května 2021

Testuji: Ochucené kávy Jacobs Cappuccino

Značka Jacobs představila řadu Jacobs Cappuccino, která nabízí několik oblíbených příchutí pro rychlé domácí použití. Najdete mezi nimi klasickou variantu cappuccina, ale také karamel či vanilku. Pro mě nejzajímavější byla varianta na ledovou kávu Jacobs Iced Cappuccino Slaný Karamel a pro mého muže zase čokoládová příchuť Milka. Jedna krabička obsahuje 8 balíčků, tedy 8 porcí a stojí 59,90 Kč.





Upřímně, karamel a slaný karamel miluju, takže pro mě jsou tyto dvě příchutě nejzajímavější. Víc mi chutná varianta ICE cappuccino, protože tam mi nevadí, že je káva sladká. 

Jinak jsem zvyklá pít kafe zásadně bez cukru, což tady úplně tak není. Nicméně můj muž naopak z těchto variant jásá, chutnají mu a nemusí už dál doslazovat. 

Ale tak když si chcete člověk osladit den, proč ne, že... aspoň pak už nemáte dál chuť na jiné přeslazené mlsání a stačí vám ke kávě klasický máslový croissant :)







A tahle horká dobrota s příchutí Milka čokolády? Tak to je pecka! Je to fakt strašně dobrý! A cítíte opravdovou čokoládu, žádnou chemii! 

Navíc se mi líbí, že je nápoj opravdu rychle hotový, žádné zdlouhavé rozmíchávání, prostě zalijete vodou, zamícháte a hotovo!  To platí jak u horké, tak u studené varianty. 





Možná vás překvapí, že já, takový fajnšmekr na kávu, pije i rozpustné kafe. Upřímně, ne běžně. Ale sem tam si tu svou kávovou rutinu ozvláštním, proč ne. Navíc tady je fajn to, že máte praktický balíček kafíčka vždy po ruce, což se hodí třeba na cesty, když stejně možnost kávy z pražírny nemáte. Navíc jsem pořád ještě nepochopila, proč už dávno někdo nezačal dělat kapsle s příchutí slaného karamelu! Tell me WHY??? :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)