O mně

úterý 13. července 2021

Pomocníci na odlíčení během cest od Bel Premium

Než jsem vyrazila na dovolenou, zásobila jsem se odličovacími, čistícími a odlakovávacími polštářky značky Bel Premium. Je to skvělý způsob, jak mít jistotu, že se v klidu každý večer odlíčím a dočistím pleť, aniž bych sebou vozila X tekutých přípravků. 

Bel cosmetic Extrasoft pads odličovací polštářky

Protože i doma si pleť čistím odličovacími polštářky Bel cosmetic Extrasoft pads, nechyběly mi ani na dovče. Tohle balení, které obsahuje 35 kusů, bylo přesně tak velké, jak jsem potřebovala. Zbytečně nezaclánělo, ale ani mi polštářky nezačaly chybět. Tyto odličovací vatové polštářky jsou vyrobené z mikrovlákna a zaručují důkladné odstranění nečistot a make-upu z pleti. Jsou pevné, nepouští vlákna a dobře absorbují micelární vodu i čisticí mléko. 




Bel premium odličovací micelární polštářky s aloe vera

Ještě o něco snazší použití je pak u těchto vlhčených odličovacích polštářků. Stačí jeden polštářek vyjmout z krabičky a rovnou začít s odličováním. Poradí si jak s make-upem z tváře, tak s řasenkou na očích. Pleť navíc díky výtažkům z aloe vera osvěží a zklidní. Po použití se ještě doporučuje pleť omýt vlažnou vodou. V balení najdete 30 kousků. 




Bel Premium odličovací ubrousky bez alkoholu


Také odličovací ubrousky umí dobře odstranit make-up i veškeré nečistoty z tváře a zanechat pleť čistou a hebkou. Složení je bez alkoholu, a tak nevysušují pleť. Naopak mají tyto ubrousky zklidňující a osvěžující účinky. V balení je 25 kusů.




Bel Premium odlakovač na nehty

Ne že bych si na dovolené chtěla dělat každý den jinou manikúru, sázím na osvědčené laky, které mi vydrží. Ale co když se nehet zatrhne, kousek se odštípne anebo se lak na jednom prstu odkopne? Pak je super tenhle odlakovač v polštářcích, které nevytvářejí další objem tekutiny, kterou do letadla musíte počítat, navíc se nemusíte bát, že se vám někde vylije lahvička s odlakovačem a nebude vám páchnout oblečení nebo ručníky. Tady stačí vzít jeden polštářek, uděláte šup šup a můžete si zlobivý nehet znovu bezchybně dolakovat. V balení je 30 kusů. 




Znáte tyhle vychytávky? Používáte? A jak jste spoko? Dejte vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)