O mně

pondělí 19. července 2021

Rychlá a vydatná snídaně? Ovesná nebo rýžová kaše Dr. Oetker!

Jestli taky milujete sladké snídaně, nechcete se ale nutně ládovat pečivem a spíš si rádi zobnete nějaké to ovoce, mám pro vás skvělý tip na snadnou a rychlou snídani, kterou si zvládnete připravit za pár minut a rozhodně vám zachutná! Já si zamilovala ovesné a rýžové kaše Dr. Oetker. 

Blesková příprava, skvělá chuť, celozrnné ovesné vločky nebo žádný lepek. To jsou benefity, které se mi na těhle dobrůtkách líbí nejvíc. A když si je naservírujete s neslazeným mandlovým mlékem a přidáte trochu čerstvého ovoce? Máte snídani králů :)




A které jsem si nejvíc oblíbila? 


Ovesná kaše Čokoláda a ovesná kaše Vanilka
Vyvážená receptura obsahuje u čokoládové 63 % celozrnných ovesných vloček a kousky čokolády. U vanilkové je to 72 % celozrnných ovesných vloček a přírodní vanilkové aroma. Obě kaše jsou zdrojem vlákniny a mají vylepšenou recepturu s nízkým obsahem soli a cukru.





Rýžová kaše Natural s chia semínky
Jednoporcové rýžové kaše Dr. Oetker jsou vyrobené z velmi kvalitních ingrediencí, podle originální receptury, s garantovanou bezlepkovou výrobou. Rýžová kaše Chia Natural je jedinečný a originální druh, bez přidaného cukru a s chia semínky. Je připravená na ochucení podle vlastní chuti. Můžete přidat ovoce, ořechy, javorový sirup, med nebo kousky hořké čokolády či mletou skořici. 

Takže s tou si můžete opravdu vyhrát a každý den mít vlastně úplně jinou chuť. A to s vědomím, že máte velmi kvalitní a zdravý základ. 

Rýžová kaše Meruňka
I jednoporcové rýžové kaše Meruňka jsou vyrobené z velmi kvalitních ingrediencí a podle originální receptury. Jeden sáček obsahuje 40 % rýže a sušené meruňky. Je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná. Na léto ideálka! 




Znáte kaše Dr. Oetker? Jakou máte nejraději? A jak si je připravujete vy? 

Dejte mi vědět :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)