O mně

neděle 22. srpna 2021

Kvalitní krmivo Calibra Dog Premium Line pro všechny psí mazlíky

Je to vtipný, dřív jsem jezdila na návštěvu s lahvinkou vína, pytlíkem oříšků a dortíkem. Dneska udělám většině hostitelek radost tím, že jim přivezu krém na vrásky kolem očí nebo šampon proti vypadávání vlasů a jejich dětem nějakou hračku. No a když nemají naši kamarádi či příbuzní děti? Jim vezmeme pizzu a pak nějakou dobrotu pro jejich psí miláčky! Tentokrát jsme testovali nové krmivo Calibra Dog Premium Line. 



Protože Lukášův brácha a jeho přítelkyně mají domeček, který od základů rekonstruují, a k němu zahradu plnou zvěře, říkala jsem si, že jim pytel krmení pro psiska udělá radost. A taky že jo! A ještě větší radost zjevně udělal právě Misty, jejich čtyřnohé slečně. 



Dali jsme jí ochutnat novinku Calibra Dog Premium Line Adult Large - vysoce kvalitní kompletní suché krmivo pro všechny velké dospělé psí mazlíčky nad 30 kg. Nabízí vyvážený poměr všech potřebných živin, vitamínů, minerálů či stopových prvků tak, aby plně zabezpečily všechny výživové nároky zdravého pejska. Navíc obsahuje proteiny živočišného původu v celkové výši 75 %. Naopak neobsahuje pšenici, pšeničný lepek, sóju, přidaná barviva a umělé konzervanty ani geneticky modifikované suroviny. 



Podle mě byla. Misty spokojená :) Nejprve si to celé přišla omrknout... opatrně ochutnala, koukla, jestli na ní nekoukáme a pak se do misky s granulemi pustila, až se oblizovala. Nakonec se ještě skoro poštěkali s Jackem, což je její psí brácha, který začal čuchat, co že to máme dobrého. No, bohužel, na něj z první porce nic nezbylo :) Ještě že dostali celé 12kilové balení! :D







Jestli máte doma i vy psí mazlíky a chcete jim dopřát pořádnou a zdravou dobrotu, mrkněte, jaké další druhy krmiva Calibra Dog Premium Line nabízí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)