O mně

neděle 31. října 2021

Systém ageLOC Boost pro pevnější, pružnější a zářivější pleť

Díky spolupráci s Nu Skin jsem měla možnost vyzkoušet systém ageLOC Boost, který slibuje pevnější, pružnější a zářivější pleť. Systém ageLOC Boost využívá technologii proměnného pulzního mikroproudu a vysílá tak k pokožce přerušované nábojově vyrovnané impulzy. Když se tento mikroproud používá s ​​Activating Serum, ideálně aktivuje pleť, která je pak viditelně mladistvější.


 

Jak se systém ageLOC Boost používá? Jednoduše v pěti krocích! 

  1. krok: Zařízení zapnete tak, že přejedete lehce prstem po celé délce jeho dotykového povrchu (tedy po rukojeti) směrem nahoru.
  2. krok: Na vodivý povrch zařízení (což je hlavice) dáte tři pumpičky ageLOC Boost Activating Serum. 
  3. krok: Prstem opět přejedete po celé délce dotykového povrchu směrem nahoru.  Hlavici se sérem přiložíte na obličej a klouzavými pohyby směrem nahoru a ven masírujete první polovinu obličeje. 
  4. krok: Po minutě se vibrace na zařízení samy vypnou, to je signál, kdy zopakujete krok 2 a 3 na druhé polovině obličeje.
  5. krok: Zařízení se opět po minutě samo vypne, máte hotovo. Pokud máte na obličeji ještě sérum, vmasírujte ho do pleti. Hlavici následně opláchněte vodou a otřete ručníkem nebo ubrouskem.



První výsledky už za 7 dní! 

Díky pravidelnému masírování pleti a proměnlivému pulzujícímu mikroproudu, který aktivuje okamžitě pleť, dosáhnete už za 7 dní prvních výsledků. Pleť je plnější, pružnější a má mladistvější vzhled. 
Tento systém navíc zajišťuje šetrnou exfoliaci pleti, takže podporuje buněčnou obnovu. Vaše pleť je hladší, zářivější a jasnější, a to bez použití peelingů. 




Co obsahuje Activating Serum? 

Klíčové složky tohoto séra jsou výtažky z líru přímořského, vitamin C a niacinamid, které mají právě rozjasňující účinky. Dále obsahuje výtažek z plodů kaviárového citrusu, který podporuje zmíněnou exfoliaci a buněčnou obnovu pleti. Nechybí ani vyplňující směs s výtažky z jablek, čočky, vodního melounu a dva typy kyseliny hyaluronové, které pokožku hydratují, vyplňují a posilují.

Sérum je téměř bez vůně, je na pleti velmi příjemné a rozhodně ho snese i citlivá pleť. Masáž systémem ageLOC Boost je jemná, nijak pleť nedráždí, nenapíná a celý proces je velmi rychlý, což opravdu oceňuju. 

Víc info najdete přímo na stránce produktu na webu Nu Skin


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)