O mně

pátek 1. října 2021

Podzimní ladění a inspirace na zútulnění domova

Podzim zaklepal na vrátka a já jsem ho nadšeně pustila dál. Miluju podzim, jeho barvy, jeho vůni a jeho atmosféru. Schoulit se doma na gauči, dát si hrnek čaje, pustit si hudbu nebo film, dát si něco dobrého k tomu... dýňovou polévku nebo třeba smoothie bowl ze sezónního ovoce a k tomu chlebík s fíky, mňam! A samozřejmě svíčky, ty nesmí chybět. 



Nedávno jsem objevila e-shop ČistéDřevo.cz a řeknu vám, tohle je přesně to, co mi ještě zlepší podzimní náladu. Přijde mi, že v tuhle dobu víc než kdy dřív předěláváme, upravujeme, zvelebujeme a zútulňujeme své domovy, souhlasíte? No, a co navodí příjemnější a teplejší atmosféru domova než právě dřevo? A myslím, že je úplně jedno, jestli ho dáte do obýváku, kuchyně, ložnice nebo vyberete nějaké dekorace nebo proutěné výrobky... všechno to má své kouzlo. 




Mně nejvíc zaujaly kuchyňské potřeby a konečně, OMG KONEČNĚ, jsem si pořídila box na pečivo. Je plechový a má dřevěné víko - desku, na které se dá chléb rovnou i nakrájet. Protože mám ráda praktické věci, byla to pro mě jasná volba. K tomu jsem si pořídila dřevěné mističky, které, jak jsem zjistila, vypadají dobře nejen v kuchyni na pečivo či oříšky, ale také třeba jako dekorace na světýlka, které podle mého k podzimu patří stejně jako dýně nebo barevné listí :)




No a co teprve kokosová miska se srdíčky uvnitř, která je vyrobena ze skutečného kokosového ořechu a je výsledkem poctivé ruční práce farmářů z Bali? Tak tu jsem si naprosto zamilovala!

Nadchla mě i dřevěná miska, která je vyrobená z jednoho kusu olivového dřeva. Její povrch je vyhlazen a ošetřen olejem, proto se dá používat i na jídlo a v klidu mýt. No nevypadá skvěle?



A jak už tady padlo, nesměla mi v mé nové výbavě chybět svíčka, které mi provoní byt. Tahle se mi designově parádně hodí do obýváku a vůně vanilkového cukru? Áááách! Navíc má dřevěný knot, který napodobuje hoření dřeva a navodí tak tu správnou atmošku. 



Jak se vám tyhle novinky líbí? Dejte mi vědět! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)