O mně

neděle 5. září 2021

Super rychlá a super dobrá večeře? Zkuste sýr na pánev!

Jestli jste stejní milovníci sýrů, jako jsem já, tak zbystřete. Přichází sýrová revoluce, Madeta představila sýr na pánev. Tento speciální sýr je určený k tepelné přípravě a he hotový do pěti minut. moje zkušenost je, že je všechno ještě rychlejší. Navíc je to fáááákt dobrota! 


Na výběr jsou 3 varianty: klasik, s bylinkami a se šunkou nejvyšší jakosti. Já jsem si pro naši večeři vybrala bylinkový pro mě a se šunkou pro Lukáše, protože ten jak někde nevidí maso, ohrnuje nos. K mému překvapení si ale během jídla tak mlaskal, že jsem valila oči. Nakonec si šel ještě přidat a snědl mi i jeden s bylinkami :D 



Dobré je, že jedno balení obsahuje hned dva kousky sýru, který jen hodíte na pánev. Když máte kvalitní pánev - já mám třeba značky Tefal, netřeba přidávat žádný tuk, stačí na ni dát jen sýr a po třech minutách ho otočit. Nikam se nepřilepí, klasickou umělohmotnou obracečkou ho snadno otočíte (případně si pomůžete vidličkou), z druhé strany ho peču jen asi dvě minutky a servíruju. 



Protože k večeři jím hodně zeleninové saláty, připravila jsem tenhle zeleninový mix s čerstvými bylinkami, se kterým byl sýr výborný. Jinak lze ale podávat na nespočet způsobů, klidně i s pečivem, lze ho dát do burgerů, můžete si ho podávat i s vařeným bramborem jako odlehčenější verzi smažáku. Výhodou je, že vás nečeká žádný trojobal, žádná pánev plná oleje, jen kus kvalitního sýra s vysokým obsahem mléčných bílkovin a bez konzervantů, který neteče, přesto je jemný a lahodný. 


Doplnit jde klasicky tatarkou, brusinkovou omáčkou anebo touhle báječnou hořčicí od značky Avokádo, kterou jsme si s Lukášem dost oblíbili. Je jemně pikantní a to my máme rádi! 


Tak co na tuhle novinku říkáte? Za mě má 10 z 10 :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)