O mně

sobota 4. září 2021

Křupavé cereálie CINI MINIS® CHURROS jako sladká snídaně!

Snídaně miluju, to není žádné tajemství. A ještě víc zbožňuju, když můžu snídat společně s někým. Ideálně teda s Lukášem, jasně, ale klidně i s kamarádkou, kolegy, s rodinou, doma nebo v kavárně... Ne vždycky ale člověk stíhá připravit čerstvé nadýchané lívance nebo anglickou snídani, jenže ta chuť, ta je prostě k nevydržení, znáte to? :D Ještě že mám po ruce vždycky nějaké šikovné řešení... 




Tentokrát se tím řešením staly nové cereálie CINI MINIS® CHURROS, které se hodí na snídani pro malé i velké, pro kluky i pro holky, doma nebo v práci. My jsme si připravili tuhle křupavou dobrotu doma. 


Ano, Cini Minis jistě znáte jako cereální čtverečky s chutí skořice. A teď přichází na scénu novinka - CINI MINIS® CHURROS! Za své jméno i jedinečný vzhled vděčí španělské specialitě – ve skořici obaleným tyčinkám s hvězdicovitým průřezem. Jejich tvar je inspirován rohy ovcí plemene churra – odtud také pochází název křupavé pochoutky.



Pořád jsou ovšem vyrobené z celozrnné mouky, mají lahodnou chuť skořice, neobsahují žádná aromata, dodají tělu železo i vitamin B2 a B6 a chutnají nejlépe s mlékem. Lukáš si je ovšem dává občas i jen tak do misky a chroupe je třeba k filmu. 

Já si je dávám s kokosovým nebo mandlovým mlékem, jsou ale skvělé taky třeba s bílým jogurtem a s ovocem přímo do něj. 



Během snídaně je ještě doplníme naší oblíbenou kávou a mističkou čerstvého ovoce a je to, dobrota je na stole a nezabere to víc než deset minut. Ideálka. 



Už jste nové CINI MINIS® CHURROS ochutnali? 
Co na ně říkáte? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)