O mně

pátek 28. ledna 2022

Testuji: TR90 Lemon 90-DAY Balíček

Hubnutí, stravování, jídelníček, pohyb... O zdravém životním stylu už toho bylo, myslím, napsáno dost a dost. Teorie je jedna věc, jak ji ale převést do praxe, cítit se dobře psychicky a fyzicky a mít v hlavě prostor i na něco jiného, než je jen jídlo, kalorie, váhu a ten pocit "nezapomněla jsem si něco připravit" nebo "nesnědla jsem něco, co jsem neměla..."? Mám jeden tip, který jsem si sama otestovala. TR90 Lemon 90-DAY Balíček :)


TR90 Lemon 90-DAY je 90denní program, který pomáhá dosáhnout zdravěji vypadajícího já, posiluje tělo a vlastně i mysl a motivuje k dosažení vytyčených cílů. 

Nejprve si položte otázku: Jaké překážky stojí mezi vámi a vaším vyváženým zdravím nebo vaší vysněnou postavou? 

U mě to bylo hned několik věcí... přiznám se bez mučení. První problém pro mě byla pravidelnost. S mojí náročnou prací v televizi, kde je potřeba být ve střehu 24/7, ale nikoliv v jasně daných chvílích nebo intervalech, pro mě bylo náročné, a vlastně až nezvladatelné jíst pravidelně a třeba nevečeřet po osmé nebo deváté večer. 

S tím souvisí i čas na přípravu jídel - kolikrát jsem si chtěla doma uvařit, ale prostě jsem to nestihla. Odbyla jsem se pak něčím nezdravým nebo ne ta výživným, jak bych měla. Z toho pak zas plyne to, že se mi zhoršuje moje potravinová intolerance, kondice kůže a také zažívací potíže. 

No a samozřejmě se také stává to, že když celý den nejím, pak do sebe najednou naházím v rychlosti kde co a to mi taky rozhodně nepomáhá. Vůbec nemluvím o tom, že často jím u počítače, kdy se na pokrm vůbec nesoustředím, takže ani nevím, jestli a co jsem vlastně pozřela. 

A takový stav se mi nelíbí! Takže jsem využila příležitosti a vyzkoušela jsem TR90! 




Program obsahuje:
  • 3 měsíční balení doplňků stravy TR90: 1x TR90 JS, 3x TR90 Complex C a 3x TR90 Complex F
  • 1 měsíční náhradu jídla TR90 (30 tyčinek TR90 M-Bar s citrónovou příchutí) 
  • Průvodce Programem TR90
  • Deník proměny TR90
  • Krabičku na tablety

Tento stravovací plán je založen na jídelníčku s vysokým množstvím proteinů, které poskytují vašemu tělu potřebné živiny pro tvorbu svalů, udržují zdravou váhu a zabraňují ztrátě netučné hmoty při shazování váhy. A teď jak to funguje konkrétně:
  1. Každé ráno si dáte pitíčko v podobě rozmíchaného prášku TR90 JS ve skleničce vody (pijete prvních 15 dní programu)
  2. Před každým jídlem (15- 20 minut) si dáte doplněk stravy 1x TR90 COMPLEX C a 1x TR90 COMPLEX F, jde o doplňky stravy s rostlinnými výtažky, které mě osobně snižují pocit hladu, takže toho nesním tolik jako dřív. 
  3. Během dne si dáte místo jednoho jídla tyčinku TR90 M-Bar



Jedna tyčinky TR90 M-bar dává tělu nejméně 30 % referenčních hodnot pro příjem vitamínů a minerálů, obsahuje sacharidy, bílkoviny a tuky, a co víc, fakt vás zasytí a je strašně dobrá! :) V pohodě ji můžete jíst jednou denně jako náhradu plnohodnotného jídla. 

Právě to se mi osvědčilo v mém časovém presu. Když nestíhám, vezmu si tyčinku a mám vystaráno. K tomu je fajn sníst každý den 2-3 porce ovoce a také cca 300 g zeleniny. To naštěstí není nijak náročné na přípravu, stačí si jen jednou týdně dostatečně promyšleně nakoupit a je to. Jinak jíte pochopitelně plnohodnotná, zdravá a vyvážená jídla, která si uvaříte nebo objednáte, hihi. (Průvodce obsahuje i recepty a další tipy, jak zahnat hlad nebo jak se stravovat na cestách). 



Pro dobré zdraví je totiž důležité dodat tělu posílení, pohon a ochranu. To vše rozdělené do pěti jídel denně, kdy by se mělo složení pokrmů měnit, protože tělo potřebuje v určité fázi dne určité živiny. 

V průvodci je i krásné povídání o tom, proč je tak důležité myslet na své tělo, dávat mu jen to nejlepší a jak je všechno propojené. Dovolím si citovat: 


"Existují tři základní aspekty, které jsou tím nejpodstatnějším pro zdravý životní styl a dlouhý život..." 


Strava: Dokonalá strava je zásadní, aby pokryla vaše potřeby a pomohla vám zabránit jejímu nedostatku. 
Pohyb: Každodenní cvičení vám dodá více energie a je jediným způsobem, jak dosáhnout cílů týkající se formy vašeho těla. 
Život: Propojení těla a duše prostupuje všechny části a pomáhá vám nalézt štěstí. 



Co mě tento program naučil? 
  • pravidelnost a vyváženost při jídle 
  • že proteinové tyčinky mohou být opravdu dobré a zasytit
  • že proteiny pomáhají v posilování imunity
  • nepřejídat se 3x denně, ale jíst rozloženě
  • necpat se na noc
  • že dát si občas nějakou tu prasárničku je úplně ok, když to není pravidlem 
  • mít pokaždé v kabelce jednu proteinovou tyčinku, kdyby mě přepadl hlad
  • že pohyb nevyčerpává, ale naopak nabíjí 

Tak co vy na to? Co takhle dát si své nové únorové předsevzetí? :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)