O mně

středa 30. března 2022

Nechte se hýčkat svěží citronovou řadou Day Spa

Čas na sebe, domácí spa a trocha toho voňavého rozmazlování! Zní to jako sen? Kdepak, stačí málo a sen se stane příjemnou skutečností. Momentálně testuji hned několik produktů z řady Svěží citronová tráva a musím říct, že jsou super. Já osobně totiž miluju vůni citronu, citronové trávy a ještě nejlépe v kombinaci s mátou. A tady se mi toho dostává požehnaně :) 


Kosmetický set, který testuji, obsahuje deodorant, balzám na tělo i obličej a bělící zubní pastu. Všechny produkty obsahují výtažky z citronové trávy, vitamíny a antioxidanty, které pomáhají chránit proti volným radikálům a dodávají pokožce hydrataci. Což mi teď na jaro přijde ideální - trocha toho detoxu a "zavlažení".  Navíc jde o kosmetiku s přírodním složením, která je šetrná k tělu a je vhodná i pro citlivou pokožku, kterou já právě teď na jaře - s příchodem alergenů - mám víc než kdy jindy. 

  • Omlazující balzám na pokožku obsahuje kromě voňatky také kokosový a mandlový olej, díky kterým je balzám dokonale voňavý a skvěle se roztírá. Jeho na první pohled tuhá textura se po kontaktu s kůží začne roztékat jako máslo. Opravdu výborně hydratuje a provoní celé tělo. 
  • Deodorant Voňatka pečuje jemně o pokožku podpaží a moc hezky a svěže voní. Navíc nedráždí kůži po holení. 
  • Zubní pasta obsahuje mou oblíbenou mátu a také stévii s obsahem fluoridu, takže je krásně fresh, přesto je jemná na chuť, ale efektivní na výsledek. 

A protože každá část těla potřebuje péči a já poslední dobou nemůžu být ani hodinu bez balzámu na rty, vyzkoušela jsem také balzám na rty s kokosovým olejem, bambuckým máslem a včelím a karnaubským voskem.

Proč mě baví? Díky svému složení, účinkům i vůni!


  • Bambucké máslo hydratuje, vyživuje a obnovuje jemnou kůži na rtech
  • Kokosový olej zaručuje, že rty nejsou suché a nepraskají
  • Včelí vosk rty zjemňuje, chrání, zvláčňuje, navíc má antioxidační vlastnosti
  • Karnaubský vosk odpuzuje vodu a vytváří na pokožce jemný ochranný film
  • Navíc se mi líbí obal tohoto balzámku :) 

TIP: Kdybyste si chtěli pořídit cokoliv, co jsem zkoušela já, anebo i něco jiného, mrkněte na stránky Day Spa Shop a v košíku zadejte kód SOMETHING5 a rázem budeme mít slevu na celý nákup čehokoliv ze zmíněného e-shopu :)

No a k dokonalému pocitu relaxace a uvolnění stačí doplnit pár kapek esenciálních olejů do difuzéru, zapálit nějaké svíčky a uvařit si oblíbený čaj. O tipech na esenciální oleje vám povím zase příště. Teď jdu odpočívat :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)