O mně

čtvrtek 9. června 2022

Dřív jsem nosila na návštěvy lahvinky, dneska raděj praktično!

Čím jsem starší, tím je praktičnost v životě důležitější. To mi asi potvrdí mnoho z vás. A tak už na návštěvy nenosím jako dárek lahvinku nebo kosmetiku. I když tu občas taky, zvlášť krém proti vráskám se teď hodí... Dalšími oblíbenými položkami na seznamu se staly dárečky pro miminka, ale taky něco dobrýho k jídlu. No a kdo nemá mimčo, má alespoň nějaké domácí zvířátko a věřte nebo ne, i takovej pytel granulí udělá dneska nejedné hospodyňce radost :D


Nedávno jsem své kolegyni dala pytel granulí pro její dva kočičáky a jakou měla radost! A co teprve ty němé tváře! Ty se radovaly tolik, že si vlezly přímo do pytle. Fakt jim tahle dobrota evidentně zachutnala. 

Dostaly PURINA® PRO PLAN® LIGHT Adult 1+ s OPTILIGHT a vysokým obsahem krůty. Jde o kompletní krmivo pro dospělé kočky s nadváhou a pro kočky se sklonem k přibírání na váze. Což se docela hodí, protože tihle krasavci rádi hodně jí, ale nemají zahrádku, kde by se proběhli, takže určité riziko přibírání tady je :D A co si budeme, plavková sezóna je už za dveřmi! 
  


Receptura obsahuje o 40 % méně tuku než standardní krmivo pro dospělé kočky, a díky tomu pomáhá snížit denní příjem energie. Zároveň vysoká stravitelnost bílkovin pomáhá udržet optimální tělesnou hmotnost. Krmivo bylo speciálně vytvořeno pro méně aktivní kočky a pro kočky s nadváhou. PURINA® PRO PLAN® LIGHT Adult 1+ s komplexem živin OPTILIGHT pečuje o kůži a srst, kterou zanechává jemnou a hebkou.




Tak to byl takový malý tip, co třeba příště přinést kámoškám, 
které mají doma kočky, na návštěvu :) 

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)