O mně

pondělí 27. června 2022

Srovnání před a po: Testuji novinku Beauty Focus Collagen+

Kolagen, v poslední době tolik skloňované slovo. Kolagen je bílkovina, která v lidském organismu zajišťuje pružnost a hydrataci kloubů a kostí, pevnost a zdraví pokožky, výživu vlasů i nehtů.

Bohužel po dvacátém roce života začne jeho tvorba v lidském těle klesat a po roce čtyřicátém už si ho tělo není schopno samo vyrobit vůbec. A proto je potřeba ho doplnit, ideálně samozřejmě jeho nedostatku předcházet, dokud je čas.

Já momentálně testuji už 3. měsíc Beauty Focus Collagen+ od Nu Skin, a to hlavně kvůli svým vlasům. A ukážu vám srovnání před a po. 


Beauty Focus Collagen+ je inovativní doplněk stravy pro krásu obsahující jedinečnou směs kolagenního hydrolyzátu, koncentrátu pšeničného oleje a luteinu. Dohromady je u těchto složek klinicky prokázáno, že poskytují řadu anti-ageing benefitů. 

Výhody Beauty Focus Collagenu+
  • Přirozeně projasňuje pleť
  • Pomáhá udržovat elasticitu pleti
  • Pomáhá zachovat zdravou strukturu pleti
  • Po 8 týdnech snižuje o 17 % množství očních vrásek
  • Lutein, získaný z květů měsíčku, pozitivně působí na oči a redukuje problémy se zrakem způsobené dlouhým koukáním do telefonů a počítačů 
  • Koncentrát pšeničného oleje je rostlinný zdroj ceramidů - známé pro jejich pozitivní přínos pro krásnou pleť
  • Jde o hovězí kolagen, který chutná sladce po pomerančích
  • Jde o přírodní produkt oslazen stévií, bez cukru a chemie 
  • Praktické balení v jednotlivých sáčcích, které se hodí i na cesty
  • Rychle se ve vodě rozpouští a intenzitu chuti si redukujete množstvím vody





Největší efekt jsem zaznamenala na svých vlasech. Upřímně, o nic jiného mi ani nešlo. Nehty mám pevné a kvalitní geneticky a pleť se mi za poslední dobu dala taky docela dokupy (měla jsem docela rozhozenou přes zimu po covidu).

S čím ale pořád bojuju, tak jsou vlasy. Obecně s jejich kvalitou (nekvalitou) a tím, že pomalu rostou. Faktem je, že mi běžně stačí chodit ke kadeřnici na odrosty jednou za půl roku a jsem pořád dost v klidu - tak pomalu mi rostou.

No, a teď se podívejte, jak mi poporostly po třech měsících užívání tohoto kolagenu. 




Celkem fajn výsledek, co myslíte? :) 
A co vy, používáte kolagen? Jak jste spokojeni? 


4 komentáře:

  1. Chcem sa spytat, ci sa vam zlepsila aj kvalita vlasov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýna Mottlová30. srpna 2022 v 19:14

      Mě ano, mam od malá kudrnate - suché vlasy a uz nejsou tak rozletanne - jsou poddajnejsi a vypadají lépe. klidně napište na fb Kristyna Totaj Mottlova - mám i pristup ke slevě.

      Vymazat
  2. Dobrý den, mohla bych poprosit o přesné složení? Mělo by být na balení, Dekuji

    OdpovědětVymazat
  3. You can discover hundreds to hundreds of titles overlaying nearly each subject, style and theme. Shortly after they set up the app, players are inspired to join golf equipment — Big Fish Casino even presents a "one time be a part of bonus" of 50,000 chips for becoming a member of a membership. Once they're in a membership, players can use a chat 온라인카지노 function to strike up conversations with their counterparts and develop friendships. While anybody can create a membership, the true action is in the invitation-only ranked golf equipment that compete against one another. "These video games usually are not playing as a result of|as a outcome of}, among different causes, they offer no alternative for players to win cash or something of value," the assertion said partially. State-level element on kinds of wagering allowed, key laws, legal retail and online/mobile sportsbooks, and extra.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)