O mně

neděle 31. července 2022

Tip na skvělou snídani: Nová Fitness Granola od Nestlé

Snídaně je moje nejoblíbenější část dne. A věřím, že to mnoho z vás má podobně. Nemusím ani obědvat, když se dobře nasnídám a nepotrpím si na velké, drahé nebo romantické večeře. Ale snídaně! Sladká nebo slaná, venku nebo doma, to je jedno, hlavně si ji musím pořádně užít! A ráda zkouším nové věci, určitě nemám jen jeden oblíbený druh, který si dávám pořád dokola. Teď jsem například vyzkoušela novou Fitness Granolu od Nestlé a asi jsem se zamilovala. 



Víte, granolu jsem si několikrát připravovala i doma, mám ji moc ráda, ale ty jo, je to celkem práce. Než všechno nakrájím, spojím medem, nechám zapéct... no vyrostla bych z toho. Taky si ji občas dám v kavárně nebo bistru, ale tam je to celkem drahá záležitost na to, jak malé porce většinou dostanu. 



A proto jsem moc ráda, že jsem teď mohla vyzkoušet tuhle už hotovou granolu, kterou si jen nasypu do misky, zaliju mlékem a snídaně je na stole! 




Nestlé představilo hned tři varianty:
  1. Nestlé Fitness Granola čokoládová, která obsahuje vlákninu, vápník, železo, 55 % celozrnné mouky, 53 % ovsa a kousky hořké čokolády, mňam.
  2. Nestlé Fitness Granola medová, která obsahuje vápník a železo, 57 % ovsa a 66,4 % celozrnné mouky.
  3. Nestlé Fitness Granola brusinky a semínka, ovesná granola s brusinkami a dýňovými semínky, je zdrojem vlákniny, vápníku, železa a obsahuje 53 % ovsa a 55, 9% celozrnné mouky.



Já si nejvíc oblíbila asi čokoládovou, ale protože jsem často nerozhodná, tak si prostě smíchám všechny tři příchutě dohromady a je to! Od každé pěkně hrstičku, zaliju ji mandlovým neslazeným mlékem, případně si ji dám s bílým jogurtem, a když mám doma ovoce, přidám si ho do misky taky. Během pár minut mám vydatnou, sladkou a přitom zdravou snídani, za mě značka ideál. 




Takovouhle snídani můžu vřele doporučit :) A co nejraději snídáte doma vy? 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)