O mně

neděle 28. srpna 2022

Vyzkoušeno: Detox & Repair řada od John Frieda

Protože už skoro rok válčím s hodně, fakt hodně zničenými vlasy, zkouším nejrůznější cesty, kúry a přípravky, které by mi pomohly dát vlasy zase dokupy. Co se mi osvědčilo, je Detox & Repair, detoxikační řada od značky John Frieda pro suché a namáhané vlasy.



Pro ty, kteří tyto produkty ještě neznají - John Frieda je značka pojmenovaná po svém zakladateli a má za sebou už víc než 30letou historii. Její poslání je jasné: "Nabízet výrobky, které se zaměřují na specifické problémy jednotlivých typů vlasů a řeší je." Já momentálně řeším chudinky moje zlámaný, vysušený, namáhaný létama odbarvování, takže jejich "očista" byla nutná a tahle řada je ideální. 



Detox & Repair šampon
 
Obsahuje zelený čaj a avokádový olej pro detoxikaci, výživu a lesk vlasů. Protože jsou vlasy každý den vystaveny těžkým zkouškám, potřebují očistit od škodlivých vnějších vlivů i od stylingových produktů. Díky tomuto šamponu jsou vlasy čisté, vyživené a regenerované. Konec mdlých vlasů bez života! :)

Detox & Repair kondicioner

Tento kondicioner zajistí vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy prostě neobejdou. Je určen na poškozené, suché a namáhané vlasy, kterým dodává hydrataci, lesk, hebkost, hustotu a vitalitu. Je vhodný i pro citlivou pokožku hlavy.

Detox & Repair maska

Maska na vlasy John Frieda Detox & Repair regeneruje vlas po celé jeho délce, předchází poškození vlasů a obnovuje jejich strukturu. Maska rozhodně patří ke správné rutině v péči o zdravé vlasy.






Znáte značku John Frieda? A máte nějakou oblíbenou řadu? 

Pokud jste ještě neměli možnost vyzkoušet, mám pro vás super zprávu - na mém Instagramu právě probíhá soutěž o tuhle vlasovou rutinu, tak mě sledujte :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)