O mně

pátek 30. září 2022

Autumn mood: Jak vybrat vhodné podzimní boty?

Téměř jediné boty, co doma mám, jsou kecky. Těch mám fakt nespočet. Ale s příchodem podzimu mi začaly jaksi mrznout nožky, takže jsem se začala pokukovat po nových botkách, tentokrát po nějakých, které nejsou plátěné, v dešti neprotečou, ale budou stejně pohodlné jako moje oblíbené tenisky.



Je to asi trochu nečekané, ale vybrala jsem si nakonec docela elegantní obuv. Dokonce i s malým podpatkem! Ten skoro na všech povrchách hezky klape, tak si teď sem tam přijdu i jako dámička. 

Boty jsou sice na šněrování, ale po straně mají zip, takže se snadno a rychle obují, což cením, protože jsem neustále ve spěchu a každá vteřina k dobru se počítá! :) 



Botky jsou opravdu pohodlné, na to, že v nich fakt lítám po městě jako zběsilá, mi krásně sedí. Co samozřejmě u těhle lesklých materiálů hrozí a stalo se hned v prvních dnech i mně, je na nich vidět každý škrábanec a zakopnutí. 

Na zadní straně mají po celé délce odshora až k podpatku nalepené kamínky, je to hezký detail, který vypadá fakt dobře, bohužel se mi už jeden kamínek odlepil, ani nevím kdy a kde, škoda. 

Jinak, jak jsem předpokládala, jsou boty vhodné do chladnějšího počasí, protože mají teplou podšívku, je v nich hezky teplo. Taky nepromokají, když je venku vlhko nebo když šlápnu do louže. 

No a nejlepší na nich je, že se opravdu hodí úplně ke všemu. Ke džínám a křiváku, ke kalhotám a kabátu i k sukni nebo šatům. 


Botky jsou značky Tamaris a mně je poskytl web www.arecenze.cz :) 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)