O mně

pátek 26. května 2023

Udělejte radost svým čtyřnohým miláčkům! Dopřejte jim tu nejlepší výživu od Purina PRO PLAN®

Kdo si z mých vrstevníků a kamarádů ještě nepořídil děti, má doma alespoň pejska nebo kočku. Nedivím se, je s nimi taky pěkný kopec zábavy. Jako třeba tady s tím malým ďáblem, který byl před rokem na operaci s vyhřezlou plotýnkou. Nicméně to, že měl někdy nějaký zdravotní problém, byste na něm poznali jen proto, že má na zádech vyholenou srst. Jinak kolem vás běhá, skáče, doráží na vás, chce se mazlit a nenechá vás ani v klidu se napít. A tak, když jdu za jeho paničkou na návštěvu, beru dárek i pro něj, pro Poga. A co jiného by to mělo být než něco dobrého na zub! 


Na všech frontách to vyhrávají PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Dog Sensitive Skin, granule pro psy s lososem. Už při příchodu jsem si Poga získala :) 




Klíčové výhody granulí PURINA® PRO PLAN®:  
  • Hlavní složkou je losos
  • Mají vysoký podíl bílkovin
  • Pomáhají ke zdravé kůži a lesklé srsti
  • Obsahují vybrané zdroje bílkovin
  • Jejich složení je bez pšenice
  • Podporují zdraví kloubů a pečují o zuby 
  • Jde o vědecky ověřenou výživu bez přidaných barviv
  • A evidentně mooooc chutnají :) 


Hlavní složkou krmiva Purina PRO PLAN® Sensitive Skin jsou kousky vysoce kvalitního lososa. Granule jsou navržené tak, aby se svým složením přizpůsobily specifickým potřebám psů s citlivou kůží. Obsahují totiž vybrané zdroje bílkovin a nevyskytuje se v nich žádná pšenice. Zvýšené množství omega-3 mastných kyselin s dlouhým řetězcem (0,8 %) pomáhá citlivé kůži. Vysoký obsah bílkovin podporuje silné svaly, ideální tělesnou kondici a celkovou spokojenost vašeho psa. Krmivo bylo sestaveno tak, aby i citliví psi dobře prospívali.





Krmivo Purina PRO PLAN® Sensitive Skin SMALL&MINI ADULT bylo vyvinuto pro dospělé psy malých a trpasličích plemen (s hmotností do 10 kg). Granule obsahují vitamín D, minerální látky a specifické množství omega-3 mastných kyselin (0,8 %), které přispívají ke zdraví zubů a dásní. Krmivo má vysoký podíl lososa, a tak zajišťuje optimální výživu malých a trpasličích plemen od 12 měsíců až do 9 let. 


Pogo dává granulím PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Dog Sensitive Skin 10 z 10 :) 

A mimochodem, 27. srpna slavíme mezinárodní den psů, tak alespoň máte tip, čím vašeho čtyřnohého miláčka potěšit! 

1 komentář:

  1. Pro milovníky pejsků je vtipný dárek trefou do černého. Co takhle nezaměnitelná "kávová šálek" ve tvaru tlapky, aby si mohl užívat svůj šálek se stylem.Tento originální dárek nejen rozveselí, ale připomene jim jejich nekonečnou lásku k pejskům každé ráno. Pro fanoušky humoru a psích mazlíčků je to dokonalá kombinace radosti a praktičnosti v každodenním životě.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)