O mně

pátek 8. září 2023

MultiBeauty: pomocník pro lépe vypadající pleť, pevnější nehty a kvalitnější vlasy

Ruku na srdce, kdo z nás netouží po vypnutější pleti s méně vráskami, po pevnějších nehtech, které se nelámou, a po kvalitnějších vlasech, které nevypadávají? A čím jsme starší, tím je naše situace horší a tento pocit intenzivnější, shodneme se? :) Já to tak teda mám. A proto se neustále porozhlížim nejen po kvalitní péči "zvenku", ale také hledám efektivní doplňky stravy, abych podpořila své tělo i "zevnitř". Tentokrát jsem sáhla po MultiBeauty, doplňku stravy s vitamíny, minerálními látkami a rostlinnými výtažky od Nu Skin.




S čím MultiBeauty pomáhá? Při pravidelném každodenním užívání můžeme na základě klinických studií očekávat: 

  • vypnutější a pružnější pleť
  • vyhlazenější oční okolí 
  • zdravější, silnější a vyživenější vlasy
  • pevnější nehty a snížení jejich lámavosti 



Nehty vypadají parádně, co myslíte? :) 

Proč je MultiBeauty účinný?
  • obsahuje výtažek z rozmarýnu a výtažek z grapefruitu, které pomáhají zlepšit vzhled vrásek kolem očí a podílí se na větší pružnosti pleti
  • obsahuje vitamín C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • obsahuje zinek, který přispívá k zachování dobrého stavu kůže, vlasů a nehtů

Jak se MultiBeauty užívá? 

Kdykoliv během dne si dáte jednu kapsli, kterou zapijete sklenicí vody. Tento doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a nedoporučuje se překračovat denní dávkování. 




Ano, a na této fotce vidíte, proč jsem se pustila do zkrášlovacího procesu své pleti a posilování vlasů i nehtů. Čeká mě svatba, na kterou chci pochopitelně vypadat... no zkrátka nejkrásněji! :)

Jde mi hlavně o posílení vlasů, u kterých se teď snažím, aby dorostly, co nejvíc to půjde. Nicméně ani pleť nechci opomíjet, protože na fotkách od profíka bude vidět každá vráska, takže pracuji na tom, aby jich bylo co nejméně. 

Obecně mám dobrou zkušenost s přípravky, které obsahují zinek, ten mým vlasům i nehtům vyloženě svědčí. U MultiBeauty oceňuji kombinaci hned několika prospěšných látek - například právě zmíněný zinek je zde obsažen v kombinaci se selenem, který ještě posiluje příznivý efekt pro vlasy a nehty.

Biotin, niacin a riboflavin pak zase svědčí pleti. Díky tomu vám stačí jedna tabletka a nemusíte polykat doplňky stravy po hrstech, což považuji za velký benefit. 


A co vy, používáte doplňky stravy? Máte své osvědčené? :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)