O mně

úterý 25. března 2014

Laky na nehty Claire´s s efektem LEATHER LOOK

Stalo se přesně to, co jsem čekala a předesílala už v nedávném článku, kde jsem se zmiňovala o nově otevřeném obchodě Claire´s v OC Smíchov. Šla jsem tam a samozřejmě neodešla s prázdnou.

Tentokrát mě ale neoslnily náušnice, nezatoužila jsem po náramcích a řetízcích a nezapůsobila na mě asi sleva všelijakých doplňků. Tentokrát jsem neodolala lakům na nehty, které byly zlevněny na 30 korun!


Laky nemají žádná svá speciální jména. Každopádně jak asi všichni vidí, jde o měděný, černý se speciálním efektem "leather look" a o lesklý vínový.

Z původních 99, 129 a 79 korun byly všechny tři po 30 kačkách. Na výběr bylo ještě více barev. Laky přitom nejsou nijak vyschlé nebo jakostně o třídu níže. Dobře kryjou a po třech dnech na nehtech stále drží.


Nejlepší je ten černý, objevila jsem tak další velmi zajímavý efekt, který se na nehtech může vytvořit. Vypadá fakt super!









Líbí se vám? Pokud jo, zkuste v Claire´s mrknout na pult u pokladny, třeba budete mít taky štěstí a narazíte na nějakou výhodnou akci!

2 komentáře:

  1. Ten černý vypadá hodně pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naživo vypadá ještě o trochu líp :) A fakt skvěle drží, skoro týden ;)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)