O mně

čtvrtek 10. července 2014

Letní opalovačka s Vichy a La Roche-Posay

Léto je v plném proudu a už bylo na čase vystavit své bílé tělo pod sluneční paprsky. (Když se teda neschovávají za mrak!) Mám pocit, že čím jsem starší, tím víc přes zimu vyblednu a v létě mám pak okamžitě rudý nos, a to ještě dřív, než ho vystrčím na slunce. Kde jsou ty časy, kdy nebyly alergie, pupínky ze sluníčka a já jsem byla okamžitě čokoládová. Poslední léta si musím dávat sakra pozor, abych se nepřipálila nebo neměla krupičku ve výstřihu. Letos jsem si ale posvítila já na sluníčko!


Vyzkoušela jsem pro mě úplné novinky na opalování a byla jsem více než spokojená. Tou první je opalovací krém ve spreji od Vichy. Krém jednoduše nastříkáte na tělo, uděláte šup, šup a je to. Namazání se zabere asi tak půl minuty, bezva! Navíc krém drží i po koupání, nedělá na těle fleky a mapy. A co je nejlepší? Když zrovna nemáte parťáka po ruce, nevadí, tímto sprejem si hravě nastříkáte sami i záda. A rožnění může začít!


Další plusy tohoto zázraku jsou, že kromě toho, že kůži chrání faktorem 30, krásně ji hydratuje, osvěžuje a chladí. Moje pokožka na něj reaguje velmi přívětivě, a to u mě jen tak něco bez začervenání kůže neprojde. Tady nemám problém. Jen je třeba dávat si pozor na to, aby se krém nedostal do očí. Ale i na to mám řešení - spešl krém na obličej!


Ano, tím je opalovací krém od La Roche-Posay s faktorem 50. Vždycky na obličej používám vyšší faktor než na tělo, respektive na obličej používám celé léto jen a pouze padesátku. Moje mamka má špatné zkušenosti s pigmentovými skvrnami, takže se jim snažím tímto předejít. Anthelios XL od La Roche-Posay obsahuje termální vodu, je lehounký, moc dobře se roztírá a výborně chrání. Už žádný červený nos! Je vhodný pro citlivou pleť, takže jako dělaný pro mě.


S oběma krémy jsem naprosto spokojená, opravdu mě potěšily, nejsou žádným pozlátkem, jsou to výborně funkční krémy, které mají od teď místo v mé plážové tašce!

Máte s těmito pomocníky zkušenosti? A jaké krémy preferujete vy? Dejte mi své tipy!


4 komentáře:

  1. To Vichy uz jsem videla a vypada moc dobre.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for checking out my blog, dear:)
    I am your follower on GFC(37)
    Kisses
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. I'm really light skin and it's always a problem for me to choose a good sun balsam. Great blog ;)
    Would you like to follow each other? Let me know & I'll follow you back ;) Maybe you like my blog - new blogpost with photoshoot for Polish brand No Mercy ;)

    Kisses and hugs,
    Marentora
    http://marentora-everdream.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)