O mně

pondělí 14. července 2014

Tři obličejové perličky od Baley?

Nevím, co mě to popadlo, ale v poslední době jsem měla nezkrotnou touhu nakupovat kosmetiku od značky Balea. Docela mě totiž překvapila Jestli jste četli třeba tento článek, tak víte, jak jsem byla unesená z její péče o ruce.
A dneska bych se zaměřila na péči o obličej. Mám v poličce další tři věcičky, o které se chci podělit. Řeč bude o aktivujícím očním krému, hydratačním matujícím pleťovém gelu a o odličovacích tamponcích.


Aktivující oční krém s výtažkem z lotosových květů (15 ml)
Jemný krém, který má sloužit na mírnění opuchlých očí a zabraňovat kruhům pod nimi. Jak jsem psala tady, mým posledním krémem na obličej byla Mixa. Po dlouhodobějším používání jsem z něj byla ale nešťastná. Strašně mi z něj totiž pálily oči! Ráno jsem se probouzela s oteklými víčky, které jsem od sebe pomalu ani nemohla odlepit. Oči pálily i po opláchnutí vodou a nasadit si kontaktní čočky byl boj. Brr! Tenhle malý modrý zázrak mě dočista zachránil. Oči mi z něj nepálí, kruhy pod nimi taky lehce eliminoval a při poměru cena výkon se mu nedá nic vytknout. (Cena - 49, 90)


Hydratační bezolejový matující gel 2v1 pro problematickou pleť (50ml)
Z důvodů výše zmíněných jsem na Mixu zanevřela a hledala jsem za ni nějakou pořádnou náhradu. A zdá se, že jsem ji našla v tomto z počátku neidentifikovatelném produktu. V obchodě jsem obracela balení sem a tam a vzhůru nohama a taky naruby i obráceně, abych pochopila, co že to je vlastně zač. Až mi nakonec milá paní prodavačka poradila. Jde o gel, který se používá jako matující a hydratační krém, zároveň ale pleť čistí. To zvládne díky svým modrým granulkám, které se vám po nanesení na pleť rozpustí a vstřebají. Používám ho na noc, protože trochu lepí. Ale drží! Ráno, když si oplachuju obličej, tak cítím, jak jde gel teprve dolů. Pleť mi zjemnil a docela příjemně zhydratoval. (Cena - 39, 90)



Odličovač očí s olejem (50 ks)
Odličovací tamponky jemně odstraňují i voděodolný make-up. Rostlinný olej s vitamine E a C chrání citlivé oční partie a pečuje o ně. Tamponky nejsou parfemované a jsou opravdu šetrné i k unaveným očím po celodenním nošení kontaktních čoček a zírání do počítače. Toť informace z obalu. S tím úplně nemůžu souhlasit, protože jsou hodně úzké, tím pádem musím hodně přitlačit, abych voděodolnou řasenku dostala pryč. A přijdou mi trochu hrubé. Ale z druhé strany tohle cestovní balení je super na letní festivaly a jiné čundrácké výletění a řádění. (Cena - 39, 90)


A co vy, kupujete Baleu? Nebo jste ji zaškatulkovali jako "lacinou" kosmetiku a nechcete ji ani vidět?

5 komentářů:

  1. Hey, great blog! Would you like to follow each other? Let me know in my blog and I will follow you right away!
    http://quitealooker.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Lovely blog! :) Would you like to follow each other? :)

    www.alittledropofstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Such a great review! (:

    xx
    Sharena
    http://fashionofanovice.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)