O mně

čtvrtek 25. září 2014

Pleťový krém pro opravdové sušenky #Dermacol

Také občas nevíte, jaký že to vlastně máte typ pleti? Normální až smíšený, suchý, mastný nebo citlivý? Kdo ví, jestli je nějaký zaručený způsob, jak to natuty zjistit a podle toho si vybrat tu nejvhodnější pleťovou péči. Mně se osvědčilo to, že si všechno sama prostě vyzkouším.
A když jsem si ještě myslela, že jsem princezna s hodně suchou pletí, zkusila jsem Princess Cream od Dermacol. A víte co? Nejsem zas taková princezna!


Tento krém je opravdu, ale opravdu hodně mastný. Takže kdo trpí silně vysušenou pokožkou, jen do něj. Sice má báječnou konzistenci, příjemně voní a je v rozkošném balení, ale nanést si na něj třeba pudr? Z princezny se rázem stává flekatá žirafa.


Dále péče slibovala redukovat začervenání pleti. Tak to ani omylem! Znáte tu o Červené Karkulce? Jo, vlk taky sliboval... Nakonec jsem krém dopotřebovala jako péči na suché ruce. To se osvědčil nejvíc. Takže i tahle pohádka skončila happyendem ;)


A co vy, máte rádi pohádky? A víte, jaký máte typ pleti? :)

9 komentářů:

  1. Když se mi teď na bloggeru objevil tento článek a viděla jsem fotku, tak jsem byla strašně zvědavá, co něm napíšeš.. Mám na to naprosto stejný názor. Obecně mám kosmetiku s růžovým logem ráda, ale tohle beru jako svůj největší přešlap v rámci Dermacolu. Je pravda, že neznám nikoho v okolí, kdo by trpěl vyloženě vysušenou pletí, což asi vysvětluje, že nikomu také nevyhovoval :-) Tohle je vážně extrém :-)) Ani na ruce bych ho nevyužila, protože nemám ráda, kdy tím všechno otplakám. Zkusím to na nohy :-D nechci ho vyhazovat, už jen kvůli tomu hezkému balení :-)

    Měj se,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Tak za prvé - článek mě pobavil :D Suprově, krátce a výstižně napsaný :)) Mě by na obličej taky určitě nevyhovoval, když je tak mastný.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám pleť mastnou, ani extra suchou asi takovou normální :D. Jen když jsem teda přes rok na VŠ, tak jak je tam děsný ovzduší, tak tam mám tu pleť fakt suchou. Já tady ty extra mastný krémy nemám ráda, měla jsem jeden od Ryoru a nakonec jsem ho taky používala na ruce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já když jsem byla na koleji, kde bylo taky sucho a ještě tvrdá voda, tak to bylo pro pleť zlo. Teď na bytě je to mnohem lepší :)

      Vymazat
  4. Já mám plet smíšenou - takže takovej mix, kdy se mi celkem mastí, ale někdy se mi i dělají suchá místa a šupinky :/ Takže plet na velký kulový.. a tento krémík by se mi tedy asi hodil přes zimu, kdy mívám plet suchou - a musela bych si ho nanášet, jen kdybych byla doma. Protože se jinak vsadím, že by mé pleti moc nevyhovoval - ale čert ví?

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, každý to má jinak, to se nedá moc generalizovat... Ale jak píšeš, taky si se svou pletí nevím kolkrát rady, co vlastně chce :D

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)