O mně

středa 14. ledna 2015

Nejlepší ochrana na ruce: Cicaplast od La Roche-Posay

Máme tu zimu a mrazíky a to znamená bohužel i vysušenou a popraskanou kůži. Hlavně na rukou! Rukavice? Nepomůžou. Běžné krémy? Nejsou tak účinné. Pocit pnutí a svědění? Velmi intenzivní a nepříjemný! A proto je tady Cicaplast Mains od La Roche-Posay, ochranný a obnovující krém na ruce, který vás během zimy zachrání a dodá vašim dlaním opět příjemný pocit pohodlí.


Cicaplast kůži na rukou zklidňuje, chrání a obnovuje kožní bariéru. Obsahuje glycerin, je bez parabenů, bez parfémů. To mi trošku vadí, protože mám ráda voňavé krémy, nicméně musí to tak být, jelikož tento krém je i pro velmi citlivou až atopickou pokožku.


 Krém se dobře aplikuje, rychle se vstřebává, má nemastnou a nelepivou texturu. Díky voděodolné, ochranné bariéře ho můžete použít třeba i na koulovačku, měl by vaše ručky ochránit. A teď už jen ten sníh, co myslíte?



A jak chráníte během zimních měsíců své ruce vy? :)

3 komentáře:

  1. Já jsem právě dopoužívala čokoládový krém z Oriflamu a teď mi přišel nový krém od Nuspring :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Já je momentálně chráním s krémem od Dove :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento krém som zatiaľ neskúšala, ale čo sú suché a popraskané ruky to viem až pridobre. Veľmi sa mi osvedčil Garnier Repair krém a tiež Nivea Nourishing, aj nová balea 2 in 1 maska a krém na ruky sú skvelé, rukavice nosím na rukách neustále, ale pri každom zhoršení počasie cítim, že sa mi ruky vysušujú ešte viac. Najviac mi na tento problém zabralo pravidelné celoročné krémovanie rúk, zvykla som si tak robiť vždy pred spaním, občas si robím aj zábaly - nanesiem hutnú vrstvu krému a zabalím ruky do rukavičiek. Ešte som skúšala Indulonu nechtíkovú, tá tiež pomáha. A spomedzi dermatokozmetiky mám rada Eucerin krém na ruky.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)