O mně

úterý 6. ledna 2015

Největší kosmetická zklamání minulého roku

Všichni píší články o svých kosmetických oblíbencích za minulý rok, tak jsem se rozhodla sepsat článek o produktech, které mě loni zklamaly. Téměř vždy si koupím kousek, který mi sedí, který mám ráda a opravdu dobře se mi používá, čili často zde pěji jen chvály. Takže tentokrát se vyřádím úplně opačným směrem a budu drbat!


Největší zklamání roku - nikdy bych nevěřila, že cokoli od značky the Balm může stát za prd. Kord, když řasenka stojí pětikilo a slibuje kdo ví co. Jediné, co umí, je dokonale slepit řasy a roztékat se při sebemenším navlhnutí oka. 


Pardon, ale od sprcháče Bourjois, který stojí skoro stovku, bych čekala něco víc, než jen plytkou vůni, která nevydrží ani dvě vteřiny a konzistenci takovou, že když nejste dost rychlí, gel vám proteče skrz prsty, jak je řídký. 


Zeštíhlující gel na bříško od Dermacol jsem vypotřebovala poctivě skoro celý, efekt byl však nula, naprosto nic to se mnou neudělalo, jen mi to na několik desítek minut olepilo břicho, že jsem si nemohla vzít ani tričko.


Další tragédie! Jak jsem se na tyhle balzámky Rimmel těšila, tak mě zklamaly. Jediné, co je na nich dobré, je jejich obal. Jinak jsou k ničemu, nehydratují, smrdí a opatlávají se všude možně. Ach, taková škoda!


Stejně jako mnoho jiných slečen jsem se nechala nalákat na limitované krémy na ruce značky essence, ale bohužel hydratace je dost mizivá, člověk aby se tím patlal několikrát do hodiny, navíc parfemace mi po několika dnech začala nevonět.  


Takže tak. A co zklamalo za minulý rok v oblasti kosmetiky vás?


5 komentářů:

  1. Nic jsem zatím nezkoušela. Já většinou moc produktů, které mě zklamou nemám. V drogerii kosmetiku zase tak často nekupuju, a většinou jen, když na to čtu dobré recenze a podle testeru se mi to zdá být jako fajn produkt :). Občas mi ale nesedne řasenka, a pak taky mi nevyhovovaly tekuté linky od Bourjois. Mně ale celkově tekuté linky moc nevyhovují a dávám přednost gelovým :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém na ruky od essence som si chcela kúpiť,ale potom som si to rozmyslela.Myslím že som urobila dobre :D
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Nic z těchto produktů jsem nezkoušela :-) Takže nemohu posoudit.
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  4. S těmi krémy od Essence naprosto souhlasím! Já si koupila tu jejich limitku loni a byla jsem zklamaná tak, že letos už jsem se po ní ani nekoukala..¨ ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  5. S tými sprcháčmi od Bourjous úplne súhlasím, ja som čakala niečo úžasné, prenikavá vôňa a hlavne, že to bude sprcháč a nie nejaká riedka vodička. Jedine ich obaly sú zaujímavé, ale moja skúsenosť s nimi je zlá. No a Essence krém na ruky nie je podľa mňa krém zimného charakteru, pekne vonia, ale je vhodný do kancelárie, kde je potrebné ruky trochu hydratovať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)