O mně

úterý 9. června 2015

Recenze: Karin Herzog mild scrub

Před nějakým časem jsem dostala nabídku vyzkoušet pro mě naprosto neznámou značku Karin Herzog. Právě proto, že jsem chtěla poznat něco nového, vybrala jsem si pleťový peeling na vyzkoušení. Peeling po nějakém čase přišel a já vám teď sdělím své dojmy z testování.


Jako první věc, která mě trochu rozhodila, byl fakt, že mi k přípravku nepřišel žádný příbalový letáček, žádný dopis, popisky na peelingu nejsou česky a do e-mailu mi také žádná informace o firmě nebo přípravku nepřistála. Zkrátka flakonek v obálce. Začala jsem tedy googlit, ale značka nemá své české stránky. Mrkla jsem tedy na anglické a našla jsem alespoň několik recenzí, tak jsem se vrhla, lehce nesměle, do testování. Povím vám tedy pouze své dojmy, žádné oficiální informace. Kromě složení...


Složení: Aqua, Calcium carbonate, Alcohol denat., Petrolatum, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Polysorbate 80, Methylisothiazolinone, Formic acid.


Což asi mluví samo za sebe. Obávám se, že tento peeling není úplně to pravé ořechové pro citlivou pleť. Vyzkoušela jsem ho 3x a pokaždé mi pleť podráždil, měla jsem celý obličej červený a v jednom ohni. I když jsem se snažila jen o lehounkou masáž prsty nebo houbičkou. Nesedla mi ani textura, ani parfemace. Po aplikaci jsem měla pocit, jako bych si na tvář dala maltu. Dokonce podobně tento peeling i "voní". Pokud se tedy dá říct peeling, konzistencí mi to přišlo jako jednolitý hrubý povlak... Navíc mi přijde, že dost vysušuje. Chybí mi v něm klasická hydratační složka a mezi ní drobné čisticí kuličky. Takže vlastně působí trochu jako maska. 


A protože já si péči o pleť opravdu ráda užiju, musím se zamračit i nad již zmíněnou parfemací. Umělá, chemická, nepřitažlivá. Docela mě to mrzí, protože na první pohled vypadá přípravek velmi luxusně a atraktivně. Věřím, že někomu, kdo nemá tak citlivou pleť, může vyhovovat, za sebe mu ale musím dát palec dolů. 

A co vy, moje milé, máte zkušenosti s touto značku?
Dejte mi vědět, třeba jsem jediná, komu nesedla ;) 

5 komentářů:

  1. O značce slyším poprvé. Mám také citlivější pleť, takže to pro mě asi moc nebude.

    OdpovědětVymazat
  2. O značce slyším poprvé. Mám také citlivější pleť, takže to pro mě asi moc nebude.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky slyším o produktu poprvé, nemám ráda produkty, které vysušují, takže mě by se myslím taky nelíbil :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledem k přepálené ceně za složení z levných umělých ingrediencí mě to rozhodně neláká. A nepomůže tomu ani hype, že se tím maže vévodkyně Kate.
    Tuhle značku jsem na blozích nedávno potkala hodně často, mnohé recenze byly takové opatrné..... Líbí se mi proto, žes to napsala na rovinu i s celým složením, stručně a jasně ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku nepoznám, ale asi by mi taky nesedl.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)