O mně

úterý 7. března 2017

Gabriella Salvete: Podkladová báze, make-up a pudr

Před několika týdny jsem řešila problém s paletkou očních stínů značky Gabriella Salvete. Možná si ještě pamatujete tento článek. Společnost nakonec začala situaci řešit a já jsem odeslala svou paletku na přezkoumání. A místo ní mi přišel balíček, na který se teď společně můžeme podívat.


Balíček přišel v krásné černé krabičce ovázán růžovou stuhou. V něm jsem našla podkladovou bázi, make-up a pudr. Moje první myšlenka byla taková, že je celkem odvážné poslat někomu jen tak na blind make-up, ale musím uznat, že odstín mi celkem sedl. Na první nanesení se sice zdá dost oranžový, ale následně s pletí hezky splyne a pěkně sedne. Pumpičkový aplikátor je fajn, rychlá a snadná aplikace je pro mě dost důležitá. Nicméně jsem poslední asi dva roky zvyklá na zmatňující krémový make-up, který jsem si zamilovala a který má neprůstřelné krytí. Což prostě fluidy nikdy mít nebudou. Tento má sice texturu příjemnou, ale do budoucna zůstanu věrná svému zmatňujícímu.



Je fakt, že s podkladovou bází je to lepší, nicméně já báze nejsem zvyklá používat, přijde mi, že akorát mastí pleť. To je můj názor na báze obecně. Je fakt, že make-up spolu s bází funguje dobře. A drží. A nakonec s použitím zmatňujícího pudru vytvoříte hezký přirozený look. I když spíše pro bledulky, pudr je hodně světlounký. Nicméně mám opět jednu výtku - pudr nemá aplikátor.



Sám o sobě je tento produkt super, ale sama bych si ho asi nikdy nekoupila, protože by mě odradilo právě to, že k němu musím mít ještě někde bokem štětec nebo labutěnku. Což je ok ve chvíli, kdy si pudr nanášíte ráno doma. Ale neumím si představit, že si sebou do práce beru ještě štětec a po cestě na večeři s ním v tramvaji šermuju. Ale jinak dělá pudr moc hezký finiš - a to ho doma štětcem opravdu nanáším. Nepráší, dobře drží, parádně zmatňuje a nevysušuje. Pudr i make-up mají navíc SPF.

1. fotka - pouze báze s make-upem, 2. fotka make-up s pudrem

Shrnuto a podtrženo - tyto výrobky Gabriella Salvete mají ode mě 7 z 10. Ale co už jsem psala v posledním článku a musím to zdůraznit i teď - laky na nehty mají prostě nejlepší! Ty jsou fakt TOP!

A co vy? Máte nějaké oblíbence od Gabriella Salvete? Dejte vědět ;) 


3 komentáře:

  1. Já mám od GS taky nejraději laky na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. na pleti ti pekne sedia tie produkty :) ja mám tiež taký púder bez aplikátora, a nosím si so sebou labutienku z HM-ka, ktorá je v obale, tak tú si vždy vytiahnem a nanesiem si ňou púder :) štetec by sa mi tiež nechcelo nosiť :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup bych ráda vyzkoušela, u každého jsem četla, že si ho chválí :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)