O mně

pondělí 24. dubna 2017

Recenze: Nové přírodní šampony Botanicals

Značka L'Oréal Paris přišla před několika týdny s novinkou ve vlasové péči. Uvedla na český trh řadu Botanicals Fresh Care - prémiovou vlasovou péči vytvořenou - jako první ve svém portfoliu vůbec - za použití přírodních ingrediencí, na základě vědeckých poznatků a ve spolupráci s předními botaniky a pěstiteli. Pojďme se na ni společně mrknout!



Botanicals Fresh Care nabízí dokonalou kombinaci vysoce účinných formulí s jedinečnými texturami, pro potěchu všech smyslů. Péče Botanicals Fresh Care je bez obsahu silikonů, parabenů a barviv a její součástí jsou tři produktové řady – z obsahem světlice barvířské, koriandru a pelargónie pro řešení tří různých vlasových problémů, ať už se jedná o suché vlasy, lámavé vlasy nebo barvené vlasy bez lesku. Já jsem si nejvíc oblíbila řadu s obsahem světlice barvířské pro szché vlasy a hned vám řeknu několik důvodů, proč tomu tak je :)


1) Ta vůně!!! Miluju jí! A co je super, je cítit nejen při mytí vlasů, ale ještě dlouho potom.

2) Balení - šampon s pumpičkou použijete superrychle, což oceňuji hlavně při ranním spěchu do práce. Navíc na vaně tyhle krásky fakt dobře vypadají. A co víc? Jsou milosrdné k naší planetě, obaly jsou vytvřeny ze 100% recyklovatelného PET.

3) Složení, které je z 90 % na přírodn bázi, jsou zde zcela eliminovány silikony, parabeny a barviva, naopak obsahuje jedinečnou směs sójového a kokosového oleje, která dodává vlasům potřebnou péči a jemnost na dotek.

 


4) Produkty vlasy vůbec nezatěžují a krásně je regenerují.

5) Můj úplně nejoblíbenější produkt mimo šamponu, kondicionéru a masky je speciální pomáda, kterou používám po umytí na již vyfoukané vlasy. Stačí aplikovat malou dávku pomády do délek vlasů a máte účes nádherně uhlazený, nerozlítaný, konečky neroztřepené a vlasy jsou opravdu báječně navoněné. Miluju!


Už jste novinky Botanicals také vyzkoušely? Co na ně říkáte? Dejte vědět ;)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)