O mně

středa 3. května 2017

Matné rtěnky Meet Matt(e) Hughes od theBalm

Tomuhle prostě nešlo odolat! Sadu šesti matných mini rtěnek od theBalm mám doma už nějaký ten týden a miluju je čím dál tím víc. Nejenm, že jsou nejvíc rozkošný a balení je, jak už to tak theBalm umí, totálně sladké, rtěnky u mě zatím bezkonkurenčně vedou co se výdrže týče!



Jak už jsem psala, balení obsahuje 6 malých tekutých matných rtěnek. Je pravda, že jsou opravdu mrňavé, jedna má objem 1, 2 ml, ale i proto jsou naprosto rozkošné. Navíc je stačí použít maximálně 2x denně. Fakt drží! Drží neuvěřitelně, nerozmazávají se, nerozpíjí, nedělají obrysy okolo rtů, nemizí ze vnitřku rtů, prostě tak, jak si ji nanesete, tak ji máte. Tečka.



Dalším benefitem je jejich mátová "chuť", která vám okamžitě po nanesení rty osvěží. Byť jde o rtěnky matné, nevysušují rty, nedělají šupinky ani dramazické rýhy.


Pigmentace je super, barvičky si jsou možná až moc podobné, což bych viděla jako menší mínus celé téhle parády. I proto mi nebylo zas tak líto dvě rozdat a udělat radost mamince :) Jinak jim není co vytknout!




Také jste těmhle kráskám neodolaly? Řekněte, že v tom nejsem sama :) 


9 komentářů:

  1. Taky bych měla už konečně něco od této značky vyzkoušet. Matné rtěnky mě celkově moc neoslovují, ale mají pěkné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnky vypadají skvěle! škoda, že jsou si ty odstíny tak podobné, ale moc ti sluší a já mám matné nejraději. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! jojo, já jsem si taky matné rtěnky dost oblíbila :) Drží!

      Vymazat
  3. Tyto rtěnky jejich mě velmi lákají a už konečně bych chtěla něco vyzkoušet jako třeba jejich paletku :)

    OdpovědětVymazat
  4. tiež som si chcela toto balenie objednať, ale mám toho doma už toľko, a hlavne matných rúžov, že sa musím už krotiť :) ale páčia sa mi veľmi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ale prostě jsem zase neodolala :D strašný se mnou!

      Vymazat
  5. Pořád zvazuju, zda do nich jít... ctu zatím samé kladné ohlasy, ale doma mám odstín comitted a jako drží, ale ne o moc víc než Lingerie od NYX. Urcite je ale lepší než bourjois rtenky.. to jo. Teď jsem si pořídila NYX liquid suede a ta je takový držák, že nejde ani odlicit�� jednou jsem s ni i spala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že NYX má taky super držáky... Tyhle mi přijdou ještě o fous lepší... :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)