O mně

pondělí 26. června 2017

Barevné letní novinky

Léto je tady a s ním i několik novinek, o které bych se s vámi ráda podělila. Některé jsou top, další zase úplný propadáky, ale pěkně popořadě... Pojďme na to.



Začnu tím nejlepším, a to jsou suché šampony Batiste z limitované, řekla bych vyloženě summer party, edice. Oba krásně sladce voní, jejich účinek je dokonalý a ten design? Ohh... Batiste Party kombinuje letní ovoce s irisem a frézií pro dokonalé spojení svěžích a melounově-broskvových tónů. Batiste Nice dodá vašim vlasům sladký nádech a spoustu svěžesti. Je plný květinových tónů růže, fialky a bílé frézie v kombinaci s ovocnými vůněmi grepu, melounu cantaloupe a jablka.


Dalším mým oblíbencem se stal sprchový peeling od značky Balea, který je plný melounové vůně, slaďoučký, jemný, růžový, úžasný. Co jsem ještě nutně potřebovala vyzkoušet, a to čistě podle obalu, je vlasový pudr na objem. Nicméně jsem úplně nedomyslela, že k růžovým kořínkům dávat bílý pudr není úplně to pravé ořechové... Ale obal je boží, že?


O něco hrubší peeling je ten od Yves Rocher. Má krásnou přírodní meruňkovou vůni a výborně mi posloužil na sundavání z těla stop samoopalovacího přípravku. Co mi vadí, peelingové částečky jsou tak velké, že zůstávají na vaně a nechtějí se samy odplavit. Bylinkový krém na ruce hezky hydratuje, ale pro mě ne moc příjemně voní.


To, že značka Fructis prošla inovací a nyní obsahuje ještě více výtažků z ovoce, už nejspíš všichni zaznamenali. Jejich vůně je opravdu skvělá, na účinky si budu muset ještě chvilku počkat... Nicméně vize "Super ovoce, super vlasy" se mi moc líbí a na výsledky testování se hodně těším!


No a na konec jedno zklamání. Na řadu Colorista od L´Oréal Paris jsem se strašně těšila. Aby ne, se svou intenzitou barvení vlasů jsem už vyzkoušela snad všechno a nebráním se dalším novinkám a zkušenostem. Nicméně washouty, které se mi dostaly do rukou, byly totální průser. Nejen, že skoro nechytly - a to ani na moje úplně odbarvené vlasy, ale to, co chytlo, se začalo dost blbě vymývat. Růžový tónoval do zelené a fialový do modré. Jediné, co mě zachránilo, byly úplně jiné barvy, kterými jsme tuhle srandu musela překrýt. Celkem v pohodě je nakonec sprej, kterému jsem zprvu moc nevěřila. Ale dobře se aplikuje a celkem fajn chytá, na odrosty se mi osvědčil... Navíc vydrží opravdu jedno umytí, takže na jednorázové oživení je úplně ok.


Takže tak :) Máte s těmito produkty také zkušenosti? Jak se vám líbí novinky? Dejte vědět ;) 

5 komentářů:

  1. Batiste jsou moje stálice. Jinak ta nová řada od Garnier je hodně povedená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné věcičky... :) Jinak Batiste také zbožňuji!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  3. ooo,to sú skvelé kúsky :) zaujali ma Garnier Fructis produkty na vlasy a Colorista farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Yver Rocher peeling mám snáď najradšej :) A tá vôňa <3

    OdpovědětVymazat
  5. Spoustu produktů, které ve článku zmiňuješ jsem už myslím někde určitě zahlédla, ale že bych něco zkoušela osobně si moc nevzpomínám. Docela mě mrzí, že jsi nezařadila nějaký deodorant, protože tip na něj se v létě určitě hodí :) A ještě by mě zajímalo, jaké používáš produkty na holení, příp. co si myslíš o této metodě?

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)