O mně

středa 14. června 2017

První Catrice event v Praze

Pojďme si zavzpomínat na krásný event, který se konal před několika dny. Kosmetická značka Catrice, kterou - věřím - nemusím představovat, byla vůbec poprvé oficiálně představena v ČR na svém prvním eventu pro blogerky. Sešla se nás moc příjemná parta a celá akce se nesla v pohodovém, sluncem zalitém víkendovém duchu...


Holky z Mark Distri eventy prostě umí, to si nemusíme připomínat. Nádherné světlé prostory haly Opero dodaly celé akci úplně kouzelný nádech. Nechybělo ani pravé letní občerstvení, vizážisté, kteří nás líčili a radili nám, jak ještě vylepšit náš styl a techniku, slečna manikérka a samozřejmě představení novinek. 







Největším hitem téhle sezóny jsou bezesporu nové laky na nehty v nepřeberném množství odstínů, které na nehtech vydrží až týden. Sama jsem rovnou jeden vyzkoušela a jeho výdrž mohu potvrdit. Dvě vrstvy a lak mi vydržel přesně 7 dní téměř netknutý. 



I několik dalších novinek jsem si vyzkoušela - některé přímo na místě, další doma. A musím je jen pochválit. Těšte se na velkou recenzi a také soutěž o balíčky nových produktů ;) 



Děkuji za pozvání na tuhle akci a těším se na zkoušení dalších produktů, které jsme si mohly vybrat dle vlastního vkusu a potřeb z tohohle nabitého stojanu :) 



5 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)