O mně

neděle 24. září 2017

Podzimní novinky od Catrice

Podzim přišel letos opravdu přesně na čas a s ním naštěstí přišly i podzimní novinky od Catrice. Ne že bych neměla podzim ráda, miluju všechny ty barvičky a svěží vítr, který mi čechrá vlasy, ale letos přišel nějak fofrem, aniž bych se dostatečně nabažila léta. Takže díky všem kosmetickým vychytávkám, které mi tohle období krásně zpříjemňují!



No co si budeme povídat, tahle rtěnka mě dostala. Jde o odstnín 040 z řady Ultimate Matte. Je to nádherná švestková barva, která zahalí vaše rty a dlouhou dobu je nepustí. Je fakt úžasná, rty opticky zvětšuje a hezky voní. Mám ráda, když mají produkty něco navíc, jako je například vůně u rtěnek. 



Další novinky Catrice



Co bych dál chtěla zmínit, je voděodolná řasenka s umělohmotným kartáčkem. Jestli se divíte, proč na konci léta opěvuju voděodolnou řasenku, tak je to proto, že ji ráda využívám v zimě na hory, když jezdím na prkno nebo když venku hodně mrzne.

Další super věcičkou jsou nové korektory, obzvlášť ten na tmavé kruhy pod očima (ten žlutý) já opravdu dokážu ocenit. Štěteček je úzký a korektor se jím dobře nanáší i roztírá. Stačí opravdu malé množství a nakonec ho vklepat prsty do pleti. Růžový je klasický re-touch na nedokonalosti.

Dál mě zaujal matný lesk na rty, který drží jako přibitý. Navíc metalický efekt, který vytvoří, je pro mě netradiční a hodně zajímavý. Dávám palec nahoru.


Zmíním ještě černou linku na oči, kterou já obyčejně skoro nepoužívám, ale musím říct, že se s ní dobře manipuluje, dobře drží a vlastně i dobře vypadá :) 


A nakonec musím opět zapět odý na ikonické laky na nehty, které od Catrice prostě miluju. Psala jsem o nich už tady a tahle řada se zlatým víčkem se nese ve stejně kvalitním duchu. Navíc podzimně vyladěné barvičky se dost povedly. 



A jak se líbí podzimní novinky od Catrice vám?
Dejte vědět ;)



4 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)