O mně

středa 25. října 2017

Novinky od essence pro podzim a zimu

Jako každý rok i letos přišla kosmetická značka essence s novinkami na podzim a zimu, které představila na svém nedávném eventu. Tam jsme mimojiné oslavovali i 15. narozeniny téhle krásky. Essence je moje srdcovka! Nevím, jestli je to díky její ikonické růžové nebo proto, že díky cenové dostupnosti produktů to byla právě essence, jejíž řasenky a laky na nehty jsem měla já jako patnáctiletá jako první doma... Možná je to i díky tomu, že holky z Mark Distri to celé dělají prostě dobře. A nejspíš to bude kombinace všeho :) Pojďte se podívat, jak jsem si event užila, jaké novinky vás už teď v drogeriích čekají a o některé z nich si rovnou zasoutěžíme, co říkáte? 


Přesto, že moje barva je - jasně - růžová, trendy na letošní podzim a zimu se nesou v metalických tónech. Ty se promítnou do všech sfér beauty světa. Těšit se můžete na tekuté metalické stíny, rtěnky, dokonce i na řasenku - ať už na řasy nebo na úpravu obočí. Tento trend se nevyhne ani tvářenkám nebo nehtům, pro které jsou připraveny ať už konkrétní laky nebo speciální udělátka, díky kterým docílíte metalického efektu i s klasickým lakem. K tomu všemu se dostaneme níže v samotné soutěži. Protože já jsem tady ale přes tu růžovou, ukážu vám kousky, které jsem si na představení novinek zamilovala já. 


Tyhle štětce mi přijdou naprosto boží, ale mrkejte dál na ty krémíčky na ruce v dárkové kazetě... 


Ideální dárek pro mamku, kamarádku nebo kolegyni k Vánocům anebo jen tak, pro radost. Dost dobře voní a přijdou mi hutnější a "krémovější" než krémy, které jsem od essence znala dříve. 


Kdo si ujíždí na korektorech všeho druhu, tak si určitě oblíbí tahla kopletní a kompaktní balení...


Naprostá bomba a pro mě jasný MUST HAVE! Balzámky na rty, které mají zvláštní barvičky, ale když si je nanesete na rty, přizpůsobí se pH vašich rtů a krásně zrůžoví nebo zfialoví, na každém budou vypadat trošku jinak. Mají božskou vůni, na rtech jsou příjemné, hydratace je obstojná a ty obaly? OMMMHMMM! 


ANO, KAŽDEJ MÁ SVÝHO UNICORNA! 


Samozřejmě jsem neodolala a začala jsem si novinky hned zkoušet, z téhle rtěnky jsem byla dost nadšená... 


Jo, asi takhle :) 


Ohledně tvářenky jsem si nechala poradit od úžasného vizážisty Michala Marka, který nám byl k dispozici a včetně názorné ukázky odpovídal na všechny naše zvídavé otázky.
Zčekněte jeho práci, je to opravdu zajímavý člověk ;)


Nechybělo ani slavnostní rozkrojení narozeninového dortu, spousta zábavy, smíchu, pohody a příjemné atmosféry. Už jsem to říkala několikrát, ale musím to zopakovat ještě jednou. Holkám z Mark Distri patří obrovská poklona za to, jak krásné eventy umí připravit, jak se o nás starají a s jakým nadšením přistupují ke své práci. A velký obdiv patří i celé značce essence, která si pro nás - věrné spotřebitelky umí nachystat kadou chvíli tolik zajímavých a krásných novinek! 

A TEĎ UŽ SOUTĚŽ 

A protože jsem nabitá spoustou pozitivní energie a radosti, chci přenést radost i vám. Takže mrkněte na můj Facebook, kde právě běží soutěž o tenhle parádní nadupaný balíček plný essence novinek. 


Co v balíčku najdete? 

- make-up FRESH&FIT
- paletka s barvičkami na rty LIPS GO WOW
- tuhý rozjasňovač PRISMATIC HOLOLIGHTER
- metalická tvářenka METAL CHROME
- černá linka na oči SUPER LAST
- metalická barva na řasy i obočí VIBRANT SHOCK
- metalické tekuté oční stíny METAL SHOCK
- rtěnka ULTRA LAST 05
- lak na nehty BRUSHED METALS 05

EDIT: Soutěž už byla ukončena :) 




Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)