O mně

pondělí 30. října 2017

Top produkty z řady Botanicals

Jak jistě víte, v dubnu uvedla značka L'Oréal Paris na trh novou řadu přírodních produktů na vlasy Botanicals Fresh Care. Šampony i další péče jsou založené z 90 % na přírodní bázi. Neobsahují silikony, parabeny ani barviva. V portfoliu najdeme tři produktové řady a já jsem si oblíbila od každé něco. Každý z nich v sobě má obrovský kus přírody, mají skvělé textury a naprosto dokonalou autentickou vůni. A co je nejdůležitější, dělají s mými věčnným barvením zničenými vlasy divy. Jako asi jediná vlasová péče, kterou jsem doposud vyzkoušela, mi dokážou dát vlasy hodně rychle do parádního stavu! A jaké konkrétní produkty to jsou?


Z oranžové řady - řada s obsahem světlice barvířské - jsem si oblíbila šampon, který podle mě dokonale voní! Velké balení s pumpičkou zajistí dostatek produktu na dlouhou dobu. Používám ho na jedno mytí trošku víc než jiných šamponů, protože moc nepění - což je díky jeho složení jasné. Nicméně vlasy myje dobře a ta vůně je prostě úchvatná. Je určen pro suché vlasy, což je právě můj případ. Protože kondicionér z této řady jsem už dopotřebovala, začala jsem používat "ten růžový".


Ano, růžová řada s obsahem z pelargónie je speciálně určena pro barvené vlasy. Což je taky můj případ. Jako balzám slouží skvěle, nemusíte ho nanášet moc, vlasy hezky zacelí a posílí. Navíc jim dodá hezký přirozený lesk. 


Z masek momentálně volím tu z koriandrové řady. Její produkty jsou určené na ošetření křehkých a lámavých vlasů. Což, světe div se, je opět můj případ :D Maska vlasy posiluje a co se mi na ní líbí nejvíc - stačí ji mít na vlasech jen 3 minuty. V dnešní uspěchané době tohle ocení asi každý. Na vůni koriandru jsem si ze začátku musela trochu zvykat, ale teď jí úplně zbožňuu. A vlasy po použití téhle masky taky.


A třešinka na konec - jedinečná pomáda s obsahem směsi světlice se sójovým a kokosovým olejem pro suché vlasy. Je to můj denní krém na vlasy a to, co s mýma vlasama umí, to je neskutečný! Stačí malý množství, který rozetřu do délek a do patky... Vlasy jsou uhlazené a netřepí se mi konečky. Krásně drží, ale zase to můj účes nezatěžuje, když jdu po ulici, poslušně poletují kolem hlavy. Na dotek jsou jemné, na pohled zářivé, ale hlavně zdravé! No a nejvíc krásně po tomhle krému voní. Mám doma teď třetí balení a nejspíš si jednu tubu vezmu sebou i do hrobu. DOKONALOST. 


Nutno ještě podotknout, že všechny obaly z téhle řady jsou 100% recyklovatelné. 

A co vy, máte nějakého oblíbence z portfolia Botanicals Fresh Care? Anebo byste chtěli vyzkoušet? ;)

1 komentář:

  1. Skvělé výrobky, vypadají dobře, jen já bych potřebovala něco na mastné vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)