O mně

neděle 5. listopadu 2017

Femfresh: Intimní hygiena stylově

Když mi dorazil balíček od femfresh, zalíbila se mi komunikace značky. POUŽÍVÁTE SNAD ŠAMPON NA SVŮJ OBLIČEJ? Hlásal titulek přiložených informací. A já si říkám - jasně, mají pravdu! Proč bychom měly na intimní hygienu používat speciální produkty? To vám hned povím :)


Intimní partie ženy mají nižší pH než pokožka těla. Proto je důležité používat speciální produkty, které mají pH odpovídající. Když totiž pH nebude v rovnováze, může dojít k podráždění nebo dokonce ke kvasinkovým infekcím. A to nikdo nechce, že. A tak jsem se pustila do testování řady femfresh a můžu říct, že jsem spokojená. A moc se mi líbí obaly :)

A o jakých produktech mluvím?

Femfresh Intimní gem Everyday Care
Obsahuje výtažky z Aloe vera, které zklidňují případně podrážděnou pokožku. Hezky jemně voní a chrání před bakteriemi. Neobsahuje alkalické mýdlo ani barviva. Balení obsahuje 250 ml a má praktické zavírání - stačí vytáhnout oranžovou hlavičku lehce nahoru a můžete začít používat.
Doporučená cena je 99, 90.


Femfresh intimní deodorant Everyday Care
Je speciálně navržen dle potřeb pokožky intimních partií. Je hypoalergenní a bez alkoholu. Hezky voní - obsahuje extrakt z měsíčku, hedvábí a multiaktivního komplexu. Tyto látky dodávají pokožce svěžest a komfort. Nepoužívám ho denně, ale občas se hodí, je to celkem prima věc. Balení má obsah 125 ml. 
Doporučená cena je 99, 90.


Femfresh Intimní ubrousky Everyday Care
Díky svému šetrnému složení jsou ideální pro každodenní péči. Balení je praktické, uzaviratelné jako u klasických vlhčených ubrousků. Obsahují extrakt z měsíčku lékařského a kyselinu mléčnou a jsou samozřejmě hypoalergenní a gynekologicky testované. Ideální využití vidím v létě na cesty, festivaly, výlety a podobně. V balení je 25 ubrousků.
Doporučená cena je 74, 90. 


Všechny produkty jsou hypoalergenní, dermatologicky a gynekologicky testované, jsou vhodné pro každodenní péči a seženete je v drogeriích dm.

Tak jak se vám tahle novinka líbí? Už jste o femfresh slyšely? :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)