O mně

neděle 21. ledna 2018

Lesky na rty, které vydrží celý den? Super Stay Matte Ink!

Před nějakým časem se k nám dostala krásná kolekce matných lesků na rty od Maybelline - SUPER STAY MATTE INK. Upřímně, hned se mi zalíbily, ale zároveň jsem se jich trochu bála kvůli jejich pastelovým barvám. Nějak jsem nevěděla, jak je správně zkombinovat. Ale v poslední době jsem si je dost oblíbila, hned zjistíte proč.


Co je na nich naprosto nejlepší, je jejich výdrž. Ráno si lesk nanesu a večer, když přijdu z práce, ho mám stále v dost dobrém stavu na rtech. Přežije snídani, oběd i večeři a celodenní mluvení. Takže za tohle má obrovský palec nahoru. Zároveň jde ale úplně v klidu odlíčit. 


Další benefit vidím v tom, že nijak extra rty nevysušuje. Jako jo, trochu ano, ale to asi každý matte lesk. Mimochodem, když jsou ty věci matný, říká se jim ještě lesky? Vždyť se nelesknout, že jo... Tak jim asi budeme říkat tekutá rtěnka, ok? Takže bych ještě ráda řekla, že tyhle tekuté rtěnky mají i fajn aplikátor, díky kterému se rtěnka dobře nanáší. Pak rychle zaschne a nikde se nerozmazává. 


No a nakonec jsem zjistila, že i ty barvičky jsou moc hezky laditelné třeba k matným hnědým stínům. K černému svetru pochopitelně ideální a momentálně mi hezky ladí i k vlasům. Pastelové barvy se mi teď prostě nějak začaly líbit. 


Tak co na ně říkáte? ;)

9 komentářů:

  1. Odstín ti teda mega moc sluší. :) Takové odstíny mám i celkem ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. krásne odtiene! ak je navyše výdrž taká skvelá, ako píšeš, tak sa po nich určite pozriem :) inak tiež sa niekedy strácam v názvoch matte lip gloss :D
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Mňa v drogérii strašne strašne zaujali a som veľmi nalomená, že si aspoň jeden kúpim :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)