O mně

pondělí 12. února 2018

Jak na dokonale matnou pleť?

Milé dámy, zdá se mi, že se nám tady rozmohl takový nešvar - a tím je mastná pleť. No znáte to, že? Venku je zima, takže je potřeba používat mastnější a hutnější krémy, jenže na ty pak obyčejný pudr nestačí. A když dostatečně nehydratujete, pleť máte samou suchou šupinu - ano, i tak se může projevit mastná pleť. V poslední době jsem si všimla, že s tím nemám problém jen já, takže jsem si řekla, že by to chtělo nějaké řešení. A poměrně rychle jsem ho našla! Je jím skvělá řada Inffalible od L'Oreal Paris.


Make-up Inffalible 24H-Matte používám už dlouuuhou dobu a jsem s ním nadmíru spokojená. Žádný make-up mi ještě nikdy neseděl líp. Nicméně mám pocit, že mi teď přestal stačit - s ohledem na moji problematickou - i přes jinak suchou pleť - T-zónu. Takže jsem vyzkoušela i pudr z této řady a výsledek byl mnohem lepší. No a nakonec mi byla od holek z L'Orealu doporučena a poslána i podkladová báze a fixační sprej.


Báze je opravdu super, opět je jedna z top, která mi fakt sedne. Zbožňuju, jak mám po jejím nanesení okamžitě hebkou a jemnou pleť. Make-up na ní krásně drží, neplave, nerozpíjí se, nezalézá do pórů. A drží. Vydrží mi celý den a ani večer po práci a po fitku se nelesknu zdaleka tolik jako dřív.


Matující pudr celý make-up krásně doladí. Dříve jsem dost dlouhou dobu používala pudr True Match, se kterým jsem byla hodně spokojená. Dokonale mi sedl odstín. Nicméně teď mi ještě lépe sedí už zmíněný Inffalible.


Takže jestli má někdo podobné problémy s pletí, tak můžu tyhle fešáky určitě doporučit ;) Takhle krásně pleť vypadá. 


Řešíte něco podobného? Co případně pomáhá vám? Dejte mi vědět ;)

1 komentář:

  1. Tak já naštěstí takový problém nemám a tyhle výrobky vidím poprvé. Celá řada se mi docela líbí a vím, komu ji doporučím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)