O mně

pondělí 5. února 2018

Top produkty od Catrice + SOUTĚŽ

A je to tady, zase se nám blíží Valentýn, svátek zamilovaných. A protože tady stejně všichni beztak nejvíc milujeme kosmetiku, mám pro vás super valentýnskou soutěž o jeden krásný balíček dekorativky Catrice. Tak se pojďte mrknout na to, co na jednoho výherce čeká.


Vybrala jsem produkty, které sama používám a mám moc ráda. 

Začneme řasenkou Rock Couture, která má umělohmotný kartáček a dokonale pročeše řasy od kořínků až ke konečkům. Co je pro mě důležitý - prodlužuje, neslepuje a neobtiskává se. Řasy lehce natočí, vydrží celý den a dělá opravdu hezký efekt. Rozhodně jedna z mých nejvíc oblíbených. 



Další super řekněme novinkou je Ombré two tone rtěnka, která umí vykouzlit dvoubarevný efekt na rtech. Stačí jednou přetřít a kolem rtů máte tmavší barvu, jakoby konturku, vnitřek rtů je vyplněn světlejší barvou. Tuhle rtěnku mám hned v několika odstínech a všechny mi skvěle sedí, nejraději mám tuhle růžovou, takže posílám i vám :)



V neposlední řadě je třeba mít dobrou tvářenku. No co, je to tak. Tahle dvoufázová je opět moje oblíbená - matnou část používám klasicky jako tvářenku, třpytivou část pak nanáším nad ní, jako rozjasňovač. Má krásnou jemnou růžovou barvu, když dáte dvě vrstvy, tón je silnější. Výdrž také chválím, dává celý den bez problému. Není k ní teda štěteček, ale věřím, že těch máme doma všichni dost :) 


Poslední novinka, která mi přijde zajímavá, je Cushion rtěnka, která má velký pěnový aplikátor, krásně se vstřebává do rtů, dokonale je vyplní a nevysušuje. Používám teď vínový odstín, který si myslím, se skvěle hodí do zimního počasí.
A úplně na konec přidávám i laky na nehty, protože jak už jsem o nich psala třeba tady, jsou naprosto boží a jiné už od léta opravdu nepoužívám. Takže to musíte mít taky! 


A teď konečně ke zmíněné soutěži. 


Soutěž probíhá na mé facebookové stránce. Stačí, když mi do komentáře napíšete, jak vypadal nebo by měl vypadat váš ideální valentýnský den. Já přesně za týden vyberu jednoho výherce a tomu balíček pošlu ;) 

Tak hodně štěstí a hodně lásky vám všem :* 


1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)