O mně

čtvrtek 29. března 2018

Muhehe: originální designové punčocháče

Muhehe! Kdepak, nedělám si z vás legraci ani předčasného apríla. Muhehe je značka originálního designového oblečení, punčocháčů a doplňků. Je určena všem, kdo milují jednoduchost, pestré barvy a hravost. A tak jsem si řekla, že je ideální pro mou osobu. Takže jsem hned dvoje punčocháče vyzkoušela. A se svým dvorním fotografem je i nafotila.


Původně jsem si chtěla vybrat veselé barvičky, kterými budu vítat jaro. To ale jaksi pořád nepřichází, takže jsem vsadila na svojí oblíbenou klasiku - černou a růžovou. Asi žádné překvápko, že?
Co je ale na těhle punčochách skvělý, je ten malý detail, kerý je dotváří, dělá je originálními, osobitými a rozbíjí jinak celkem všední outfit.


No a nakonec - není plameňák už tak trochu předzvěstí léta? :) Za mě rozhodně, takže se pojďme alespoň na chviličku zasnít a silou vůle to slunce a teplo přivolávat... 


I když jsme na focení neměli zrovna super počasí a bylo dost chladno, nijak mě to neodradilo, protože další plus těhle punčoch je jejich materiál. Jsou tloušťky 40 DEN (střední síla), neprůhledné, pohodlné se zesíleným klínkem a jsou teplé. Doporučuju je všem, kdo má "silonky na jedno použití". Tyhle vydrží fakt hodně! Další znamení, že jsou pro mě jak ušité. 


Jinak jsou tedy ušité hezky u nás v Čechách a vyrobené jsou z materiálů pocházejících z ČR a z Evropy. Za celým procesem výroby od nápadu, po skicu, přes kresbu a finální ilustraci, tisk a zaslání až k vašim rukoum stojí 4 sympatické holčiny, kterým tímto za jejich práci upřímně tleskám. 


V Muhehe punčoškách se cítím jako v bavlnce. 



Kdybyste si chtěli Muhehe také pořídit, mrkněte sem, je z čeho vybírat! 
A taky určitě koukněte na boží Instagram mého fotografa Radka, kterýmu tímto za fotky (a trpělivost) moc děkuju :) 


2 komentáře:

  1. O této značce jsem nikdy neslyšela. Ty s plameňákem by se moc líbily dceři, takže dík za inspiraci :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ráda čtu tvé zajímavé články ať je o kosmetice nebo módě. Hezké punčocháče s plameňák em. Já jsem na internetu na těchto stránkách objevila zde velmi pěkné punčocháče i punčochy. Ještě popřemýšlím, které si vyberu. Přeji příjemný den.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)