O mně

úterý 29. května 2018

Beauty tip: Oční linky s prodlužujícím efektem řas

Často se mi stává, že se mě lidi ptají, jak to, že mám tak dlouhé řasy. A jestli mám svoje. Tak jsem si řekla, že vám to tajemství teda prozradím :) Ano, mám svoje, nejsou umělé, nicméně... trošku jejich délce pomáhám. Jak? To se dozvíte hned...


Mám skvělá séra od značky HAIR PLUS. Respektive používám růstové sérum a občas také jejich tekuté oční linky. O séru vám povím někdy příště, dneska bych se chtěla zaměřit právě na linky, které obsahují aktivní látky na růst řas. Linky fungují klasicky - nanesete nad horní řasy, takže krásně zvýrazní vaše oko a zároveň pěstujete dlouhé a husté řasy. A opravdu to funguje! No a navíc vypadají fakt dobře. Já linky normálně nepoužívám, ale tohle, to si nechám líbit :)


K dispozici je momentálně 5 barev - černá, hnědá, modrá, zelená a stříbrné třpytky. Já mám zelené a stříbrné a jsem s nimi neskutečně spokojená. S linkou se dobře manipuluje, snadno se nanáší, obzvlášť pak ty třpytky. Na oku hezky drží, celý den i noc není problém. Dělají pěkný efekt a připočteme-li i to, že během dne, kdy dělají parádu, ještě pracují na prodloužení řas? Prostě paráda! Zmíněné produkty najdete případně tady.

A jak vypadají linky naživo? 



Tak co na to říkáte? :) 

3 komentáře:

  1. Tie linky vyzerajú naozaj dobre! Skvelý nápad :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Se značkou mám zkušenosti, ale jednalo se o jiný produkt. Láká mě ještě vyzkoušet sérum na rty, což se má postarat o to, aby rty byly po nějakou dobu větší a plnější :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá to celkom dobre :) linky sopm kedysi používala nonstop..ale potom som si dala predĺžiť řasy :D:D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)