O mně

čtvrtek 20. prosince 2018

Minirecenze: Dvoufázová micelárka Nivea a balzámky Labello

Značku Nivea mám moc ráda, psala jsem o ní nedávno v tomto článku. Nyní jsem měla možnost vyzkoušet novou dvoufázovou expertní micelární vodu z nejnovější "černé řady" a nové balzámky na rty Labello.


Micelárka mi okamžitě padla do noty, mám cokoliv dvoufázového strašně ráda. Jednak je šetrná, olejová složka krásně jemně čistí pleť, v pohodě odličuje i make-up a řasenku a obecně mi složení s MicellAIR komplexem, výtažky z černého čaje a suchými oleji výborně sedí. Netřeba zbytečné tlačení na pleť, dření nebo tření. Pleť je čistá a bez mastného filmu.



Nové Labello balzámy na rty v tužce jsem dostala v pěti odstínech. Od nude, přes oranžovou, růžovou až po vínovou. Tmavá barvička mi sedla nejlépe, okamžitě se tenhle balzám stal mým must have v kabelce. Barva je intenzivní, konzistence krémová a příjemná a hlavně hezky hydratují! Každý balzám obsahuje avokádový a jojobový olej a více než 80 % hydratačních látek.



S obojím jsem velmi spokojená! A abyste neřekli, že na vás nemyslím, v neděli vyhlásím na Instagramu další vánoční soutěž o kosmetický balíček, kde budete moct mimo jiné vyhrát i jeden z balzámů Labello ;) Tak se těšte!



Jak se líbí novinky vám? Už máte nové balzámky doma? :)

3 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)