O mně

středa 8. května 2019

Minirecenze: Idéal Soleil opalovací sprej od Vichy

Po posledním článku, kdy jsem psala o tom, jak trpím na pigmentové skvrny a jak mě zklamal nový fluid od Biodermy, bych zase mohla něco pochválit a doporučit, ne? :) Ráda bych se tentokrát zmínila o opalovacím přípravku Idéal Soleil od Vichy. Jde o osvěžující opalovací sprej na obličej s SPF 50, který mi opravdu dobře sedl a mohu jen doporučit.


Co slibuje?
Jde o neviditelný sprej, který chrání citlivou pleť před poškozením vlivem UV záření. Má hypoalergenní složení, které nedráždí pleť a nemastnou texturu, která se ihned vstřebává a nezanáší póry. Samozřejmě zajišťuje vysokou ochranu proti UVA a UVB záření a neutralizuje volné radikály způsobené UV zářením.

Složení 
Obsahuje filtrační systém Meroxyl XL, který chrání pleť proti UV záření, glycerin pro hloubkovou hydrataci pleti a termální vodu Vichy, která osvěžuje a zklidňuje pleť. 


Co je na tomhle spreji skvělé, jde nastříkat v případě potřeby i přes make-up a jeho aplikace je obecně dost rychlá, snadná a není cítit klasickým pachem opalovacích přípravků. Za mě super věc! :)

Od Vichy mám spoustu opalováků, a dokonce i samoopalovák. Jak jde o krémy na opalování, téhle značce zkrátka 100% věřím. A to už několik let. 

Věděli jste, že má Vichy takovýhle sprej? A na jaké opalováky nedáte dopustit vy? 

Mimochodem, jestli i vás trápí pigmentové skvrny, přečtěte si článek, jak bojovat s pigmentovými skvrnami, který jsem na toto téma sepsala pro Arome :)


1 komentář:

  1. Také mám opalovací krém od Vichy, ale o tomhle spreji jsem nevěděla. Pěkné fotky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)