O mně

úterý 14. května 2019

Moji top pomocníci od La Roche-Posay

Jak jistě víte, neustále se potýkám s nějakými alergiemi. Ať už to jsou alergie na jídlo během celého roku anebo teď v dubnu, květnu a vlastně pak i v létě alergie na pyly, trávy, kytičky a další parády - vždycky se prostě něco najde. Moje pleť a oční okolí celkem trpí, občas se mi objeví suchá nebo svědivá kůže na těle, která taky potřebuje okamžité řešení, no a aby toho nebylo málo, tak teď budu ještě řešit hojení jizvy na ruce po tom mém slavném řeznickém kousku, který jsem si na sobě spáchala :D A v tomhle článku vám ukážu, co mi dost pomáhá na výše zmíněné :)


Je to kosmetika La Roche-Posay, která se stala tím správným parťákem pro mou citlivou, alergickou a k podráždění náchylnou pleť i pokožku.

Teď na jaře ráda používám řadu Toleriane, která hydratuje a snižuje reaktivitu pleti. Nejraději mám Toleriane Ultra Oční, který je lehounký, speciálně vyvinutý právě pro alergiky, zklidňuje citlivé oční okolí, působí proti dyskomfortu a otokům.


Na obličej používám Toleriane Ultra Fluid, který je také speciálně pro citlivou pleť nebo pleť náchylnou k alergiím. Jeho nemastná textura kombinuje Neurosensin, zklidňující látku, která působí proti projevům podráždění pleti, a termální vodu z La Roche-Posay, přirozeně zklidňující a působící proti podráždění.


Oba krémy jsou v ultrahermetickém balení,díky čemuž se do krému nikdy nedostane žádné znečištění. Oba jsou také bez konzervantů, bez parfému, bez alkoholu.


Tak, a vzhledem ke svému zranění jsem si ještě pořídila v minulosti už také osvědčený Cicaplast Baume B5. Loni jsem ho používala právě v létě na svědivou a podrážděnou pokožku. Výhodou je, že nabízí i možnost s SPF 50, což je na léto velká paráda! Nicméně já jsem tentokrát sáhla po klasickém (na léto ale určitě zase pořídím i s SPF) a nově jsem si řekla, že vyzkouším i gel. 


Gelem už si pomalu začínám mazat jizvu na ruce a celkem se těším, až konečně sundám obvazy a pevně věřím, že mi jizva co nejvíc zmizí, protože zatím je bohužel dost viditelná. Gel má fakt parádní mastnou texturu, krásně se mi roztírá i vpíjí do poraněné kůže, vůbec nedrážd, krásně pečuje a hydratuje. 


Všechny přípravky mi moc vyhovují, mají skvělé textury a je vidět, že jde o opravdu kvalitní péči, na kterou se ráda opět spolehnu :) 



Používáte něco od La Roche Posay? 

A máte tip, co je nejlepší na hojení jizev? Předem díky za inspiraci :) 

2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)