O mně

středa 29. května 2019

Testuji: Body Trio na tělo od NuSkin

Představte si přístroj, který omlazuje a zpevňuje pokožku těla, likviduje pomerančovou kůži a slibuje štíhlejší, hebčí, pevnější a mladší tělo! No vidíte, a já mám jeden takový díky spolupráci s NuSkin právě teď doma ;) Už pár dní zkouším tenhle zázrak a jsem opravdu zvědavá na výsledky. Ale nejprve oč jde...


Přístroj ageLOC Galvanic Body Spa je speciálně navrhnutý pro používání na tělo. Ergonomicky tvarovaný přístroj funguje na principu pulsujícího galvanického proudu. Dostala jsem ho v balení spolu s vodivým gelem, který je formulován tak, aby vyhlazoval tukové polštářky a nakrabatěnou kůži, a s hydratačním a zpevňujícím mlékem. 



Jak to funguje?
Galvanic Body Spa využívá účinků pulsujícího galvanického proudu v kombinaci s technologií ageLOC, která cílí na základní zdroje stárnutí. Laboratorní výzkumy ukazují, že ošetření za použití galvanického proudu mohou zlepšit působení omlazujících složek až po dobu 24 hodin.

Dodatečný výzkum ukázal, že pulsující proud zlepšuje vibraci tekutin, což na oplátku podporuje zdravý krevní oběh. Pulsující galvanické proudy pomáhají při stimulaci pokožky, pomáhají pokožku očistit a osvěžit a také pomáhají redukovat viditelné známky stárnutí. 



A teď jednoduše :) 
Přístroj vypadá jako luxusní počítačová bezdrátová myš, takže dobře padne do ruky. Způsob použití na problematických partií je úplně easy - nanesete gel na část těla, kterou chcete masírovat. Může to být stehno, spodek převislého bříška nebo třeba kůže na rukou. Poté si navlhčíte ruku vodou, přiložíte přístroj na danou partii a zapnete ji. Na malém displeji se objeví ikona hodin a vy můžete začít masírovat krouživými pohyby. Jediné, co je potřeba, tak si dávejte pozor na to, abyste na kůži měli dostatek gelu a ruku stále lehce navlhčenou, aby vše bylo propojeno a dobře fungovalo. Jinak se přístroj sám vypne. 


Masáž sama o sobě je příjemná a co je skvělý, dá se provádět kdekoli, třeba večer na gauči u televize. Přístroj vám každých 30 vteřin pípne na znamení, že je stále v provozu a dokonce je schopen i sám si nastavit, jak dlouho má vaše masáž dané partie trvat (cca 5 minut). Poté třikrát rychle zapípá a sám se vypne. To je znamení, že se můžete přesunout stejným způsobem na další část těla. Tuto proceduru byste měli provádět 1-3x týdně pro dosažení optimálního výsledku. 


Po dokončení celé aplikace nezapomeňte tělo namazat hydratačním a zpevňujícím mlékem, které obsahuje přísady, které pomáhají tlumit produkci tuku, stimulovat jeho štěpení a předcházet vzniku tukových polštářků a pomerančové kůže. 

Více info si můžete přečíst zde

Sama jsem nesmírně zvědavá na výsledky, takže se určitě můžete těšit,
že je s vámi třeba po měsíci nasdílím, co říkáte? ;)

2 komentáře:

  1. Tohle zní docela skvěle. Jsem zvědavá na výsledky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj tak co, nějaké výsledky? Od května docela času uběhlo, že by se to dalo zhodnotit.
    Zvažuji, zda koupím manželce pod stromeček.
    Díky

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)