O mně

pátek 12. července 2019

Minirecenze: Noční regenerační krém na vlasy od Yves Rocher

Tenhle krém na vlasy od Yves Rocher jsem si fakt zamilovala. V první řadě pro jeho vůni, ale posléze i díky jeho konzistenci a účinkům. Protože si vlasy dost často barvím (průměrně tak 1x za 14 dní), musím péči na ně vybírat velmi pečlivě. Tahle mě přesvědčila. Navíc jde o přírodní produkt v eko obalu :) 


Jde o opravdu koncentrovanou péči na vlasy, která nabízí 8 hodin intenzivní obnovy. Tento krém je určen především pro obnovu suchých a poškozených vlasů a slibuje až 20x odolnější vlas hned po probuzení. Jak už totiž název napovídá, krém se používá na noc, cože je super - vy spíte a produkt pracuje. 

© Co oceňuji, je, že vlasy nijak nezatěžuje, nemastí, během noci neušpiní ani neumastí polštář, během usínání cítím nádhernou vůni a po probuzení jsou vlasy krásně jemné, lesklé a konečky zacelené. ©


Aktivní rostlinná látka, která tomuto napomáhá, je jojobový olej a celkové složení je z více než 96 % přírodního původu. Koncept eko obalu obsahuje o 25 % méně plastu než standardní balení, ekologická tuba pomáhá chránit životní prostředí.

Máte s tímto krémem na vlasy zkušenost? Případně dejte vědět, co používáte vy ;)

4 komentáře:

  1. O tomto som teraz prvýkrát počula. Veľmi ma zaujal tento produkt. Ja používam od tejto značky olej na vlasy pre umytím.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma, ale ještě jsem nezkoušela, o to více se teď těším.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nevím, že něco takového mají, ale vypadá fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, určitě mrkněte, stojí za to ;)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)