O mně

sobota 21. prosince 2019

Tip na silvestrovské občerstvení: Snadné a výborné TUCky!

Stejně jako loni přicházím letos s malou inspirací, jak jednoduše e efektně připravit silvestrovské občerstvení. Minulý rok se mi totiž dost osvědčilo a letos jsem si ho zkoušela už v předstihu a ochutnávala ho naše návštěva. A pochopitelně můj přítel, který poctivě testuje veškeré mé výtvory, které se objevují v sekci "Dobroty" :) Uspěla jsem, takže se s vámi můžu s klidným srdcem podělit o tipy.


Co budete potřebovat? 
Na těhle jednohubkách je nejlepší to, že můžete použít cokoli, co doma najdete. Takže nemusíte speciálně nakupovat a ještě tak možná zúročíte nějaké zbytečky, které byste třeba už ani nezvládli spotřebovat...



Jinak vám tedy stačí balení krekrů TUC vaší oblíbené příchutě - u nás letos jasně boduje ta slaninová. Ale skvělé jsou i original nebo sýrové! Následně jsem připravila dvě varianty - jednu s kolečkem klobásky, nivou, paprikou a na dozdobení po upečení kousek petrželky. Druhá várka byla s nivou, fíkem a olivou. Všechno to naaranžujete na krekry TUC a dáte do trouby tak na deset minut. A máte hotovo!


K tomu všemu nesměl chybět můj oblíbený vánoční punč, který dělám z červeného vína, rumu a pomerančového džusu. To vše doplním pomerančem, rozinkami, oříšky a kořením na svařák. Mňam!


No a následně jsem pár balíčků TUCek nabídla návštěvě jen tak na chroupání. Všechno bylo hotové raz dva, hosté si pochutnali, po sušenkách se jen zaprášilo, a mně zbyl v pohodě čas na to, abych si s nimi pak zahrála deskovku a nemusela jsem trávit extra čas v kuchyni. Takže je jasné, jak vyřeším letos Silvestr :)


1 komentář:

  1. tucky milujem..ale nikdy by ma nenapadlo s nimi spraviť práve niečo takéto :P super tip

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)