O mně

pátek 14. února 2020

Soutěžte s Mentos o iPhone 11 Pro a se mnou o balík žvýkaček

Mentos jedou! Jak už jistě dávno víte, Mentos už nejsou jen barevné bonbonky, ale mají i celkem široké portfolio žvýkaček. No a kromě toho si pro své fanoušky každou chvíli přichystají nějakou skvělou bejkárnu! Tentokrát je to velká soutěž o iPhone 11 Pro, o balíčky žvýkaček a také opět vystajlovali tramvajovou zastávku I. P. Pavlova, kde je speciální instalace, odkud vám každé dvě minuty vypadne jeden balíček žvýkaček a vy si tak můžete zkrátit čekání na vláček. No a já mám pro vás taky jednu soutěž! Čtěte dál!


Tohle jsou nezbytnosti, které mi fakt v kabelce nesmí chybět! Patří tam pochopitelně růžová rtěnka, balzám na rty, krém na ruce, sluchátka, kapesníčky, pepřák, tužka a papír a ano, Mentosky. 

Mentosky jsem si oblíbila, to už určitě víte. Psala jsem třeba o tom, jak si je zamilovali i všichni v mé práci. Teď už minulé práci. Nicméně i v Óčku za mnou spousta kolegů chodí pro žvejku. Jojo, je to prostě síla žvyku :D A kromě toho, že mám vždy pořádnou zásobu na svém stole, nosím je i po kabelkách, protože nikdy nevíte, že jo... Nejčastěji sáhnu po těch bílých nebo růžových. Soutěžní fotka, která ukazuje, co nosím v kabelce, vám jasně napoví, proč u mě růžové balíčky vyhrávají :D 

Mrkněte ke mně na Instagram 
a zapojte se do soutěže o balík žvýkaček Mentos!!! 



A kde najdete Mentos zastávku? Přímo na tramvaji I. P. Pavlova směrem na Mírák. Tam je to!

Tam je to! :) 

Tady vám každé dvě minuty vypadne jeden balíček žvýkaček Mentos.


A co vy, taky máte rádi Mentos? :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)