O mně

středa 26. února 2020

Testuji: Oční péče od značky tianDe

Tak tohle, to musíte vidět! :) Objevila jsem další zajímavé produkty od značky tianDe. Už jsem vyzkoušela pečující kosmetiku i dekorativku a teď mi do oka padla oční péče. A to ne jen tak ledajaká. Vyzkoušela jsem oční gel na vrásky z hadího tuku, masku na pokožku kolem očí se žraločím tukem a extraktem z listů olivy a v šuplíčku mám ještě krém na oční okolí z ovčí placenty. To koukáte, co?


Oční gel na vrásky z hadího tuku

Tento gel obsahuje olej z hada Mamushi, který aktivuje buněčnou obnovu a dodává kůži pořádnou dávku hydratace, kyseliny hyaluronové a disacharid glukózy, který působí proti stárnutí pleti. Stačí ho nanést opravdu málo, dobře se roztírá, jeho konzistence je příjemná a viditelně zvlhčuje pokožku. Právě ona hydratace se mi hodně zamlouvá. A chladí, což po ránu velmi oceňuji! Takže za mě palec nahoru. 



Maska na pokožku kolem očí se žraločím tukem a extraktem z listů olivy

Tahle textilní maska mi přišla na první pohled super, a to konkrétně její řešení. Nejde totiž o jeden celistvý kus, ale je rozdělená na dvě části, abyste si každé plátýnko mohli přiložit na každé oko přesně podle potřeby. Jenže mně bohužel tvarově nesedly. Takže jsem to nakonec vyřešila tak, že jsem si je znovu složila do původního tvaru, ve kterém byly v balíčku, a přiložila jsem je pod oči jako polštářky. Ty pak po 15 minut hezky chladily mé oční okolí, které bylo po použití masky příjemně hydratované a méně zašedlé. 



Krém na oční okolí z ovčí placenty

Posledním pro mě mega zajímavým produtem je krém, který obsahuje extrakt z ovčí placenty. Ten zahrnuje unikátní přírodní komplex aktivních látek, které vyživují stárnoucí kožní buňky, což pak pokožce dodává znovu mladistvý vzhled. Krém ale nemám ještě dokonale vyzkoušený, takže nemohu zatím referovat. Nicméně pokud vás zajímá, mrkněte na stránky tianDe


Tak co na to říkáte? Dejte vědět ;)



1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)