O mně

neděle 10. května 2020

Jak mě (ne)nadchla kosmetika Nivea

Dlouho, dlouho jsem kolem těhle novinek od Nivey chodila. Až už to nakonec vůbec nejsou novinky. No každopádně byla jsem zvědavá na tu parádu, na kterou jsem doteď viděla dost chvály. Tak jsem si pár kousků koupila, abych si je mohla vyzkoušet. A nakonec to zas taková hitparáda nebyla...



Nejvíc jsem se těšila na čistící olej na obličej Cleansing Oil Soothing Grape Seed! K dostání jsou tři druhy, sáhla jsem po tom s výtažky z hroznového semínka pro citlivou pleť. Produkt slibuje jemné, ale důkladné vyčištění obličeje, má osvěžovat a působit regeneračně. Upřímně, tak, jak jsem se těšila, tak mě taky zklamal! Vůbec nečistí, i po důkladném používání mi na obličejí zůstává make-up, navíc mi pak pleť celkem pne a okamžitě musím dočistit a použít hydratační krém. 


Takhle vypadá vatový tamponek po použití oleje, když si pak ještě dočistím pleť micelárkou...
Tohle všechno olej na obličeji "zapomněl"! Ach! :( 

Jako další jsem sáhla po rýžovém scrubu s malinami Rice Scrub Raspberry pro citlivou a suchou pleť. Slibuje jemné čistění, vyhlazení, sjednocení a rozjasnění pleti. Jemný opravdu je, to uznávám. Co mě zklamalo, vůbec nevoní po malinách. A co mě zklamalo ještě víc, ani scrub nevyčistí pleť dostatečně! I po jeho použítí musím bohužel vše doladit a zachránit micelárkou, o rozjasnění pleti nemůže být řeč.



Nakonec jsem ještě vyzkoušela Fresh Revive - osvěžující suchý šampon pro objem. Ten jediný mi celkem vyhovoval - vlasy vypadaly okamžitě fresh, nijak je nezatěžoval, objem se sice moc nedostavil, ale vůně je celkem příjemná. Je to jeden z mála suchých šamponů, který mi (kromě mojí hvězdy jasné Batiste!) vyhovuje. 



Takže moje mise za okouzlením novinkami od značky Nivea se úplně nepovedla... 
Tak třeba příště :) 



2 komentáře:

  1. Mám růžový olej a já za mě teda fajn, mojí citlivé pleti sedí a odličuje dobře. Peelingy, no budiž, spíše ale připomínají čistící gely, peelingy mám raději drsnější.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)